Long weekend - Reisverslag uit Seaforth, Australië van marije - WaarBenJij.nu Long weekend - Reisverslag uit Seaforth, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Long weekend

Door: Mariah

Blijf op de hoogte en volg marije

08 Oktober 2009 | Australië, Seaforth

Eindelijk, er is regen! Beeeetje jammer dat het net kwam tijdens ons long weekend.

Donderdagavond weer eens met Troy afgesproken. Naar Neutral Bay geweest en bij een heerlijke tapas wijn bar wat gegeten en daarna wat films gekeken.

Vrijdag was ik bij de bakker en 's middags heb ik een taart gebakken met Jamie en Emma. Vrijdagavond ben ik met Ann en Caroline naar Darling Harbour geweest daar was het Latin American Fiesta. Het stortregende enorm helaas. Toen zijn we maar naar het casino gegaan.

Zaterdagmiddag had vierde Caroline haar verjaardag. Er stond een barbecue op het strand in de planning maar ging niet door i.v.m storm en regen. Dus toen bij haar thuis een barbecue feestje gehad. DAarna nog uit in Manly.

Zondag was ik uitgenodigd voor een breakfast party voor Philips verjaardag. Beeeeetje jammer dat ik als enige doorhad dat de tijd een uur verzet werd ik dus op tijd was maar de rest een uur te laat. Haha.Daarna nog Manly in geweest, daar was het jazz festival. Het regende niet dus lekker daar rondgelopen. Toen met troy de Grand Final van de rugby gekeken, HET sporting event van het jaar. Kreeg toen nog een leuk telefoontje van Lenneke!

Maandag was een feestdag (labour day) en stond er een dagje Central Coast in de planning met Isabel, Annet en een vriend van Annet. Met de auto zo'n 1,5 uur naar het noorden gereden, naar de Central Coast, een enorm mooi gebied. We hebben wat sightseeing gedaan (en dolfijnen gezien) en op het strand gelopen en een barbecue gehouden.

Gisteravond (woensdag) ben ik naar een musical geweest (just So, Australian premiere). Mijn nanny kinderen Ashling en Emma zijn beide erg goed in dansen, zingen, theater en hadden auditie gedaan voor deze muscial en beide rollen gekregen als junior cast members. Erg leuk! Ashling had zelfs een zin om te zeggen. Super mooie show, de meiden hebben maandenlang geoefend en alle voorstelling zijn deze week.

Aankomend weekend staan er natuurlijk weer allemaal leuke dingen op de planning, maar daarover volgende week meer!

Mama, bedankt voor je Nl'se spullen!

• 08 Oktober 2009 - 08:30

Joke:

Leuke strandfoto in de wind/storm.

• 09 Oktober 2009 - 13:42

Jan En Ria:

Hey Marije,

Heb je je naam aangepast aan het land waar je woont?

• 09 Oktober 2009 - 22:47

Marije (aka Mariah):

Mijn laptop was laatst gecrashed en ik liet hem maken in de winkel. De man vroeg naar mijn naam en ik gaf mijn Engelse naam op (is makkelijker) en hij heeft mijn laptop op die naam gezet en op de 1 of andere manier heet ik op deze site nu ook Mariah. Oeps. Maar inderdaad, als mensen naar mij naam vragen en hoe ze het moeten schrijven geef ik altijd Mariah op (behalve bij de bank en officiele instanties) het voorkomt een hoop gedoe met spellen en uispraak.

• 10 Oktober 2009 - 06:57

Mama:

Bij jullie regent het, nou hier ook.
    De laatste 2 dagen was het zo'n stralend weer.De bladeren en kastanjes beginnen weer te vallen.

Leuke foto's heb je en lekker strandweer.

Leuk die musical waarin de meisjes optreden, je had vast wel wat gemerkt van de voorbereidingen.

Vandaag moeten de Nederlanders voetballen tegen de Aussies hé?

Groetjes mama

• 11 Oktober 2009 - 12:12

Papa:

He Mariah,

Hoe was de voetbalwedstrijd, je had toch kaartjes? Hier was alleen een samenvatting op TV en verder lieten ze veel zien van Sydney en de omgeving.

gr. papa

• 11 Oktober 2009 - 20:21

Afke:

weer een leuk verhaal !
    gelukkig regent het bij jullie ook een keer!
    alleen verkeerde moment begrijp ik
    krijg helaas de foto.s niet meer te voorschijn
    alleen de eerste
    zal jeffrey wel eens vragen
    heb je nog steeds niets gehoord van de bobo,s of je nu mag blijven in australie ?
    en ja een leuk telefoontje was het he !
    nou geniet ze maar weer
    ZONDER regen !
    gr. afke

• 12 Oktober 2009 - 09:50

Marije:

Mama: ja de meiden waren heel druk met oefenen. Ze hebben ook Elsie en Kaity de dansjes geleerd. Heb ik gefilmd zal ik wel eens online zetten.

Papa: ja ben na voetbalwedstrijd geweest. Was saaie wedstrijd maar super leuk om er te zijn. We zaten in het Nederlandse vak echt een leuke avond gehad.

Afke: ik denk dat ik pas volgend jaar juni/juli/aug iets te horen krijg. Duurt lang he?!! WIl zo graag weten of ik mag blijven. Krijg je de foto's te zien?