Een avond Oranje!
Door: Mariah
Blijf op de hoogte en volg marije
15 Oktober 2009 | Australië, Seaforth
Zaterdag een heel eind gefietst met Laura, Joe, Ann en Caroline. Het was gelukkig voor het eerst sinds een week droog dus dat was een meevaller.
Toen snel naar huis en me klaar maken voor de vriendschappelijke wedstrijd Au-NL. Ging er samen met Mel, Janet, Annet en 2 vrienden van haar heen. Ik had de tickets geboekt maar niet aan Mel en Janet verteld dat we in het Nederlandse vak zaten. Hahaha. Zat Mel daar in haar Aussie outfit tussen alle Oranje fans. Ik had ook een mooie outfit including schmink, oranje oorbellen, shirt, voetbal hoed, armbandjes en vlaggen. Met dank aan mama en Loes! WEdstrijd was saai maar heb een erg leuke avond gehad en me zeker niet verveeld daar in het stadium. Uitslag van de match was 0-0. Ben bij Mel en Janet blijven slapen.
Zondag had ik met Bas (een NEderlander die ook in Sydney woont, en wiens vader ik had leren kennen op het vliegtuig naar NL in juli) afgesproken. Eerst wezen lunchen in Glebe (studentenwijk waar Mel en Janet wonen) en toen naar het Aussie museum, ik kom elk jaar wel in dit musuem. Er was een interessante expositie over treasures of Egypt en verder is het natuur historisch.
Daarna ben ik naar Kirribilli gegaan (onder Harbour bridge aan overkant van Opera House) en daar een uurtje heerlijk in het park in de zon gezeten. Toen een hapje in het Bavarian Beer Cafe gegeten met Troy en daarna was mijn weekend al weer om. Snik.
Het was deze week de tweede (en laatste gelukkig) week van term break. Heb dus vier meiden om voor te zorgen voor 2 weken. Gelukkig waren in de tweede week de opa en oma uit Schotland er, daar was ik ERG blij mee. Zij hebben 2 dagen Ashling en Emma meegenomen, zodat ik alleen Kaity en Elsie had en verder hebben we met z'n allen en nog 3 nichtjes van de meiden en 1 vriendin een hele leuke dag gehad aan Manly Dam. Het was deze week gelukkig goed weer!
Dinsdag al weer naar de film geweest (alleen) naar Looking for Eric, leuke film!
Vanmorgen moest ik (helaas!) om 5 uur al beginnen. Valt weer even tegen. Vooral doordat de tijd is verzet 1 weekend geleden en ik eignelijk dus al om 3.15 opsta. Oef. Net even naar de Mall geweest om mijn Halloween outfit compleet te maken en ook maar even naar kapper geweest.
Morgenmiddag vertrek ik voor 2 dagen naar het Zuiden. Heb er zin in! Heb veel leuke foto's van afgelopen week, zal even wat uploaden.
15 Oktober 2009 - 08:02
Marije :
PS De "welcome" taart hadden we gemaakt voor de Opa en Oma van de meiden. Smaakte heerlijk! -
15 Oktober 2009 - 20:10
Jeffrey:
De wedstrijd was inderdaad niet veel aan maar wel tof dat je daarbij kon zijn! -
15 Oktober 2009 - 20:14
Papa:
Toch wel grappig dat je daar naar het voetballen gaat kijken. Dat zou je "thuis" volgens mij nooit doen. Maar die muts staat je goed, geen last gehad van Aussie hooligans? -
16 Oktober 2009 - 00:43
Marije:
In NL zou ik dat zeker ook doen hoor! Vooral tegen Australie. En ben je vergeten dat ik in 2006 naar Duitsland ben gegaan speciaal voor het WK voetbal??? -
18 Oktober 2009 - 13:09
Loes:
He!
Hoe was het voetbal?
Heeft de boa het volgehouden? ;)
Groetjes uit Argentinie en tot februari!
xxx -
26 Oktober 2009 - 21:04
Joanne :
hey marije was jij nog naar die picknick/breakfast op de harbour bridge gegaan?? zag er laatst een picture van!