Nog 5 weken! - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Nog 5 weken! - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Nog 5 weken!

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

24 Mei 2009 | Australië, Sydney

Deze keer zal het Echt een kort berichtje zijn (volgens mij begin ik altijd zo en wordt het uiteindelijk toch nog een lang bericht). Want heb eigenlijk helemaal niet veel gedaan.

Voornaamste reden: ben ziek geweest vorig weekend dus veel thuis geweest lekker relaxen.

Ben nog wel laatst met Saartje naar film Boy in the striped pajamas geweest. ECht zo'n zielige film! Gaat over de tweede wereld oorlog.
En met Troy nog naar Samson & Delilah film geweest. Gaat over 2 aboriginal teenagers en het leven dat zij leven. Echt ook een trieste film

Verder ben ik voor het eerste in 2,5 jr nara de tandarts geweest. Oh ik baal heb 5 vullingen nodig.Mensen gaan hier weinig naar de tandarts. Het is meestal niet verzekerd. Mijn nanny kindje van 10 jaar is bijv. nog nooit naar de tandarts geweest. Het is ook enorm duur. Dus de meeste mensen gaan pas als ze klachten hebben. Ook naar de kapper geweest, heb nu een pony! Best mooi. Was eigenlijk niet het plan. Ik zei tegen de kapster dat ik er aan dacht om een pony te nemen, nou 5 minuten later had ik er 1. Maar goed, ik dacht er al 3 jaar aan :D om een pony te nemen.

Gisteravond hele leuke avond gehad in de Oaks met Annet (zij komt oorspronkelijk uit Holten maar woont nu ook hier, ze is net als ik alleen hier naartoe gekomen). Echt super avond gehad. En vrijdagavond nog naar de pub geweest voor een paar drankjes met troy. Voor de rest spreek ik veel af met An en Caroline. Twee au pairs, ze hebben altijd zin om leuke dingen te doen.

Ben nu een beetje een planning aan het maken voor mijn vakantie naar Nederland. Het ziet er naar uit dat ik het druk ga krijgen! Ben oa van plan om een paar dagen naar Belgie en Duitsland te gaan om wat vriendinnen te bezoeken en wil ook nog steeds heel graag naar Ierland. Maar maak ook genoeg tijd vrij om familie te zien en een aantal dingen te plannen die ik heel graag wil doen (Giethoorn, misschien nog Texel, we hebben familiedag van Veerbeek familie gepland als ik er ben, verder hoop ik ook gewoon normale dingen te doen als de markt in Nijverdal, winkelen in Deventer, enz). Als iemand nog zin heeft om eens een dagje af te spreken laat het eens weten zodat ik dat ook in kan plannen. Wil zoveel mogelijk halen uit mijn vakantie!

Jeffrey, ja is leuk he google streetview. Typ in 21 Frenchs Forest Road,Seaforth NSW, Australie, en je ziet mijn huis (groot rood hoekhuis).

That's it for now!

• 24 Mei 2009 - 18:05

Afke:

hee jammer dat je ziek was
    en de tandarts ja helaas ik kan je er ook verhalen over vertellen
    maar vreemd dat het daar zo duur is
    zijn de dokters ook veel duurder als hier ?
    en als ik zie dat hier de kinderen van 3 hier al naar de tandarts gaan
    om te wennen e.d
    vreemd
    ik ga al een week eerder op vakantie
    op laura haar verjaardag vertrek ik
    maar misschien zien we elkaar nog daarna
    ik kom de 28 e juni weer in nederland aan
    groetjes afke

• 26 Mei 2009 - 06:54

Lenneke:

Hey Marije,
    Het komt nu dichterbij he, je reis naar Nederland. Dat gaat wel krap worden, zoveel dingen in 1 maand! Kom je ook nog bij ons logeren? De logeerkamer moeten we nog wel ff gereed maken dan.
    Groetjessss
    Lenneke