Korte update
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
11 Juni 2009 | Australië, Sydney
Weer veel leuke dingen gedaan de afgelopen weken. Manly Food & Wine Festival. Darling Harbour Jazz festival, Sydney lights festival. Wezen bowlen (mijn eerste strike, yeah!), paar x uitgeweest, wezen wandelen van de Spit naar Manly.
Het wordt koud hier! Gister was het voor het eerst 12C en dat is me toch KOUD! IEdereen had het erover. Mmmm volgens mij kan ik de NEderlandse winter niet meer aan. Haha. Hopelijk is het zonnig en warm als ik in NL ben. Ben blij dat ik hier de winter hier tijdelijk kan verlaten (al liep ik eergister nog in korte broek en shirt rond).
Verder natuurlijk veel nieuws of the swine flu (varkensgriep). Er zijn inmiddels 1300 personen waarvan bevestigd is dat ze echt de swine flue hebben. Verder heel veel mensen in quarantaine, ook een professionel rugby club. Drink fonteintjes zijn afgeplakt enz. Gaat het in Nederland ook zo ver?
Aankomend weekend ga ik met An en Caroline naar Nelson Bay, een kustplaatsje zo'n 3 uur rijden ten noorden van Sydney. Hoop daar doflijnen en walvissen te zien (de eerste walvissen van het seizoen zijn inmiddels ook in Manly gesignaleerd). We huren een auto en slapen in een hostel. HEb er zin in!
Er staan nog meer leuke dingen op de planning dus volgens mij gaan mijn laatste 3 weken in Sydney enorm snel voorbij. Tot gauw!
11 Juni 2009 - 06:33
Lenneke:
Hey Marije,
Cool! Nelson Bay! Daar zijn wij ook geweest! Daar heb je van die mooie zandduinen! Kijk maar eens tussen onze foto's!
Tot over een klein maandje!
Lenneke
11 Juni 2009 - 08:01
Jeffrey:
Weinig drukte om de taco-hoest hier. Er zijn dan ook nog maar 5 mensen besmet ofzo.
Nelson bay is wel tof! Daar kun je ook sandboarden!
groeten!
Jeffrey -
11 Juni 2009 - 21:29
Mama:
Hoi Marije
Lekker dichtbij komt je reis al zeg.
Het was hier gisteren en daarvoor ook 13 graden maar dan in de zomer, je mag van geluk spreken met zo'n winter.
Voor als jij hier bent heb ik goed, warm weer besteld.
Papa heeft het eerste fotoboek van Australië klaar, het is een dik boek geworden met veel mooie foto's.
Bedenk maar vast wat ik moet koken wanneer je hier bent.
Groetjes mama -
13 Juni 2009 - 08:19
Joanne:
oeeeh marije klinkt weer goed!
en over 3 weken al nach nl, gaat echt SNEL!!!
veel plezier, met die 'koude'winter daar...ghehe
14 Juni 2009 - 19:15
Irma:
Ha die Marije,
lekker hoor voor je binnenkort naar Nederland. Goede reis alvast en een hele fijne tijd teogewenst.
Groet Irma -
14 Juni 2009 - 21:21
Hoi Marije,:
Ik heb mijn tweede boek van Australie ook klaar en opgestuurd om te laten drukken. Staan alleen maar plantjes en beestjes in, dus ik vrees dat niemand het zal willen zien, behalve een enkele freak zoals ik.
groeten papa