Een teken van leven.... - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Een teken van leven.... - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Een teken van leven....

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

06 Augustus 2008 | Australië, Sydney

Ik ben er nog :).

Joke, ik hoorde inderdaad van verschillende mensen uit NL dat ze sneeuw in Sydney lieten zien op de tv in Nederland. het is gevallen maar 10 min. vanaf waar ik woonde (tot vorige week). Alleen was het eigenlijk maar hagel, het leek gewoon veel op sneeuw (de mensen kennen hier denk ik het verschil niet tussen hagel en sneeuw omdat het hier nooit hagelt en sneeuwt :D).

Er is veel gebeurd de afgelopen tijd. Ik ben weggegaan bij het gezin. Heb het er nooit echt super leuk gevonden en er waren wat dingen gebeurd waardoor ik echt niet langer kon blijven dus ben ik op een middag 'gewoon' weggegaan. Met hulp van Janet en Mel al mijn spullen verhuisd naar Glebe (dat moest nogal in een hurry).

Ik ben een week bij Mel en Janet in Glebe geweest. Is superdicht bij mijn college en was ook gezellig! janet en Mel delen een flat in een super leuke studentenwijk. Als mijn werk niet zover wegwas zou ik wel in die buurt willen wonen. Ik ben nu tijdelijk in Beacon Hill, bij Manly in de buurt, bij mijn oude gezin. Zijn zijn nog een week op vakantie en ik kan daar dus tijdelijk verblijven. Nu hard op zoek naar andere woonruimte. Gaat nog moeilijk worden aangezien ik weinig verdien, niet veel mag/kan werken... Dus even afwachten.

Ik ben met Mel, Janet, hun moeders en nog een vriend van Janet en zijn virenden naar een rugby game geweest (alleen maar omdat ik een vrijkaartje kreeg hoor :D)Manly Sea Eagles vs Sydney Roosters. Nou rugby is toch echt niks voor mij. Er werden gratis tijdschriften uitgedeeld en ik heb dus maar wat zitten lezen tijdens de game. Mel en haar moeder zijn enorme rugby fans en ze leven zich enorm in de game dus zij waren ook mijn entertainment voor de middag :D. Nog afscheid genomen van Annelore, zij is inmiddels weer in Belgie.

Saartje en Scott waren zo aardig om afgelopen zaterdag mijn spullen te verhuizen naar Beacon Hill. Ik heb toch inmiddels al aardig wat verzameld na 1,5 jaar in Australie. Zondag nog even naar manly geweest met Troy. Maandag kwam Kirsten bij mij. We hebben pannenkoeken en poffertjes gebakken. Heerlijk! Gister heb ik na schooltijd mijn fiets overgefietst van Crowsnest naar Beacon Hill. 2 uur duurde dat! Komt door al die heuvels hier. Gelukkig werd ik op een deel van de tocht vergezeld door Vanessa.

Ik heb nu opeens zoveel tijd! Normaal hielp ik het gezin altijd ong. 15 uur met schoonmaken, opruimen, was doen strijken plus nog 2 avonden babysitten. Dat is nu allemaal weggevallen. Ben nu op zoek naar wat extra nanny werk. Maar is een beetje lastig omdat ik nog niet weet waar ik ga wonen.

Tot gauw maar weer!

• 06 Augustus 2008 - 06:44

Joke:

Lijkt me dat je een vervelende tijd achter de rug hebt. Maar als het niet meer gaat is het goed om te vertrekken.Positief is dat je het wat rustiger aan kunt doen.Geniet daar maar van. Financieel is het natuurlijk minder. Maar daar komt vast wel weer een oplossing voor!

Liefs,

Joke

• 06 Augustus 2008 - 14:11

Mama :

Hoi marije
    Fijn dat zoveel mensen je willen helpen.Ik hoop dat je snel weer ergens een vaste plek zult krijgen.
    Wel rustiger nu je niet meer zoveel hoeft te strijken en schoon te maken.Nu houd je meer tijd over voor school.

Liefs en een groet vanuit een zonnig en zeer warm Haarle

• 06 Augustus 2008 - 16:21

Joanne:

hehe, ik hoorde het ook al over het weer daar in sydney!

Ik hoop dat je senl weer nieuw onderkomen hebt!(mijn oude gezin al geprobeert??die hebben de ruimte!) Nog een halfjaartje en dan ben je iig klaar met je studie!!:) Wanneer gaan we weer bellen?

groetjs joanne

• 06 Augustus 2008 - 16:26

Afke :

nou je bent vast niet voor niks weggegaan
    jou kennende jij paste je overal aan
    kop op er komt vast wel weer een plekje voor je
    kun je er straks lekker om lachen
    zit helaas met een dikke kaakontsteking thuis
    maar probeer het morgen
    wel weer
    groetjes en hou je taai
    afke

• 07 Augustus 2008 - 17:55

Cora:

Hi Marije,

Balen dat het zo met je gezin verliep, ik hoop voor je dat je snel een nieuwe woonruimte vind en een nieuw gezin om te nanny'en. Hoe lang moet je nog naar school trouwens?

Hier is alles okay, bloedheet.. dus na Daniels nap zullen we ff naar het zwembad gaan ;)

Groetjes!!
    Cora

• 07 Augustus 2008 - 18:48

Lenneke:

Hee Marie!
    Succes met het zoeken van woonruimte. Goed dat je het gezin verlaten hebt want je moet niet ergens blijven waar je het niet naar je zin hebt.
    Groetjessss
    Lenneke

• 07 Augustus 2008 - 20:17

Papa:

Het lukt je vast om weer ergens een stekje te vinden, het is je altijd nog gelukt. Succes ermee.

liefs papa