Ja ja, eindelijk! - Reisverslag uit Hamilton, Nieuw Zeeland van marije - WaarBenJij.nu Ja ja, eindelijk! - Reisverslag uit Hamilton, Nieuw Zeeland van marije - WaarBenJij.nu

Ja ja, eindelijk!

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

26 Mei 2005 | Nieuw Zeeland, Hamilton

Eindelijk is het dan zover: er staan foto's op m'n site (met dank aan Ubbo)! Het heeft even geduurd en het zijn er maar 10, maar goed dan krijg je toch een beetje een indruk van wat ik doe en waar ik uithang.

Enne iedereeen in 8) Nederland: zeg maar niet meer dat het 30 graden wordt bij jullie. Dat weet ik al lang en ik ben niet jaloers hoor. Echt niet :).

xx

• 26 Mei 2005 - 10:14

Mama:

wat fijn dat je nu ook foto's kunt mailen,al weer wat geleerd,ik zeg niet dat het 30 graden wordt maar het is hier heerlijk.Groetjes

• 26 Mei 2005 - 23:07

Janet:

Hey leuk dat je EINDELIJK fotos laat zien! Die fotos van ons zijn echt grappig! En de kinderen zijn echt schattig! Waaneer krijgen we een kiwi te zien??? xxx

• 27 Mei 2005 - 10:54

Gonny:

HiMarije, wat een mooie foto's, het lijkt erop dat je het ontzettend naar je zin hebt. We hebben een goed optreden gehad in het Laarmanhuis, zelfs Frank was tevreden en nu oefenen voor 25 juni, het buiten optreden. Het ga je goed en tot mails, groetjes Gonny.