Road trip
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
06 April 2010 | Australië, Seaforth
Donderdagmiddag gingen Sabine en ik de huur auto opahlen bij het verhuuurbedrijf. Bleek het opeens een schakelauto te zijn (terwijl wel automaat hadden geboekt..) en ik heb nog nooit schakel gereden in Australie. Oef. Hij sloeg gelijk al af... :D. Ik heb eerst maar even een oefenrondje gereden op een rustige weg en dat viel nog wel tegen. Ik gaf echt veeeeel gas en we zijn super veel uitgelachen door voorbijgangers. Ook reed ik opeens in versnelling 1 bij 50 km per uur. Ik leek wel een Formule 1 auto. 't Parkeren gaf ook nog wat issues maar goed we hebben het overleefd. We hadden met Penelope & Harriet (beide uit NZ) afgesproken bij de supermarkt om inkopen te doen.
Sausages, bolletjes, marshmellows, chips, drinken enz..
Vrijdagochtend stond ik om half 9 bij Sabine voor de deur en samen reden we naar het huis van de anderen. Andrew (UK), Nic (NZ) Penelope, Harriet en Richard zijn elkaars huisgenoten en dit is ook gelijk de hele groep met wie we gingen kamperen.
Rond 9.30 vertrokken we met 2 auto's volgeladen met 6 surfboards, 4 tenten, veeeeeel eten en 7 personen richting Dalmeny. Rond 3.30 kwamen we aan en nadat we de tenten hadden opgezet hebben Sabine en ik wat gezwommen. De camping was echt precies aan de oceaan. Het leuke van alle mensen die meegingen waren dat iedereen gewoon deed waar die zin in had..'s Avonds kampvuur gemaakt en een bbq gehouden en een gezellige avond gehad. Nic had zijn gitaar meer, dat geeft toch echt een kampeer gevoel. Lag rond middernacht in mijn tent en heerlijk geslapen.
Oh wat duren de dagen toch heerlijk lang als je kampeert. Zaterdag was ik er al vroeg uit. Helaas was dit een dag met veel regenbuien.... Maar tussen de buien door heb ik nog een uur getennist, een BBQ lunch gemaakt, gezwommen, gevolleybalt en tijdens de regenbuien gewoon in de tent gerelaxed met eeen boek en kaartspellen.
Zondag was schitterend weer. Lekker op het strand gehangen, een kleine tocht gemaakt en gewoon genieten van niks doen. Deze avond hadden we geen zin meer in een bBQ en toen maar pizza gehaald. Was een super mooie dag trouwens dus 's avonds konden we weer marshmellows roosteren in het kampvuur.
Maandag weer de hele morgen op het strand gehangne. Ik heb even gesurft op 1 van Nic's surfboarden en hij hielp mij en het ging goed! Rond 12.30 vertrokken we naar huis en rond 6.30 waren we thuis. Toen hadden Sabine en ik nog een afscheidsfeestje van Caroline maar ik ben maar tot 9 uur gebleven was echt moe....
Vanochtend bij de bakker gewerkt en rond 2 uur al weer thuis. Nu even wat wassen draaien (werkelijk ALLES ruikt naar kampvuur) en dan hopelijk vanavond tennisen... LIgt een beetje aan 't weer.
Ik zal even wat leuke foto's uitzoeken. Zal moeilijk worden want heb heeeeel veel leuke foto's.
Hoe was jullie Paasweekend?
06 April 2010 - 05:58
Marije :
Commentaar bij de foto's"
1. Uitzicht vanaf mijn tent
2. Mijn tent (blauw met gele) plus de oceaan
3. Kampvuur
4. BBQ bij de camping
5. Sabine&ik
6. Playing volleyball
7. Chillen (VLNR Sabine, Richard, Harriet, Andrew, Penlope)
8. Kaarten met Harriet
9. Ik wordt gelanceerd van 't surfboard
10. Poging tot surfen met hulp van Nic -
06 April 2010 - 10:13
Annet:
Ziet er leuk uit hoor!:-)
x -
06 April 2010 - 17:49
Joke:
Ben maar een klein beetje jaloers!
Met Pasen hebben we gegourmet en er zijn vrienden langs geweest.
Vandaag was ik nog vrij en was het een hele mooie dag. Dus heb ik in de tuin gewerkt. -
07 April 2010 - 10:00
Karien:
Wat een geweldige campingspot zeg!
Wat heerlijk om zo je paasweekend door te brengen.
Maar hier in Nederland is het eindelijk lente: Jippie! -
07 April 2010 - 20:38
Papa:
Over enkele weken zitten wij ook aan het strand, in het huisje in Voorne, je kent het vast nog wel. Maar wij laten onze surfplank maar thuis deze keer. Maar je hebt in elk geval nu wel surffoto's, al ben ik nog niet overtuigd van je kunsten als ik afga op die foto's.
groetjes papa