Foto's - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

19 Augustus 2008 | Australië, Sydney

Deze horen nog bij het vorige berichtje. Toen deed mijn internet wat vreemd.

Ik las vandaag in de MX (net als Spits en Metro maar je krijgt 'm hier in de middag gratis bij het openbaar vervoer) over een baby walvis hier in de buurt die zijn moeder kwijt is en denkt dat een boot die dezelfde maat heeft als zijn moeder zijn moeder is. Kwam net dit tegen op de site van de Telegraaf:

ps: Iemand nog tips hoe ik van mijn hik kan afkomen? Heb namelijk al 6 of 7 dagen lang de hik!!

• 20 Augustus 2008 - 02:01

Cora:

Arme walvis!!

Vervelend die hik.. hoop voor je dat het gauw overgaat.. Tegen mij werd altijd gezegd: water op de kop drinken en adem inhouden maar dat hielp nooit. Wat wel weer bij mij hielp is wanneer mijn zusje een heel lulverhaal tegen mij ophing en ik zwaar moest denken of het nu echt zo gegaan was of dat dat nu echt gebeurt was (ze kan erg overtuigend overkomen) en zij maar doorkletsen en ik maar in mijn geheugen graven en aan het einde: 'echt niet niet man, je lult' waarop ze antwoordde: 'en is de hik nu weg?' Geweldig toch zkr.. het hielp ook nog. En het was ook niet zo van: 'je hebt de hik dus zal wat verzinnen..' ik wist niet eens dat ze me had horen hikken en dan begon ze gewoon een of ander verhaal.. ze pakte dat altijd wel goed aan, werkte elke keer weer ;) Kijken of ik er weer in ga tuinen, maar wellicht kan een van je vrienden jou voor de gek houden ;) Maar dan moet je er al neit van weten.. diep nadenken zet je hersenen misschien aan het werk tot iets anders doen dan je te laten hikken ;) hihi

Groetjes!!!
    Cora

• 21 Augustus 2008 - 20:09

Lenneke:

.........BOE!!!
    Ennn??? Hielp het?

• 21 Augustus 2008 - 21:38

Mama:

Nog steeds de hik...toch niet waar?
    Bijzondere foto's zeg, zo zie je ze niet altijd.
    Die baby walvis washier volop in het nieuws, ze willen hem nu een dodelijke injectie geven.

Het weekend wordt het hier weer mooi weer.
    De laatste dagen is het hier nogal buiïg.
    Papa heeft een nieuwe schuilhut gebouwd bij mijn Rustpunt omdat de partytent die er stond de harde wind niet aankon, de poten braken af.
    Groetjes en liefs mama