Weinig nieuws....
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
14 Juli 2008 | Australië, Sydney
Er valt heel weinig te vertellen, want heb de afgelopen 2 weken sinds mijn laatste verhaal allleen maar gewerkt en gestudeerd. Ik werk op het moment 7 dagen per week.
Ik heb weer eens nanny gespeeld voor Emma en Jamie vorige week zondag overdag en afelopen zzaterdag avond. Ik had ze al een half jaar niet meer gezien en vooral Emma is zo veranderd. Ze is nu 1,5 en echt zooo schattig.
Ook ben ik begonnen met werken voor Dutchies Delight dat is een Nederlandse Snackbar midden in het toeristen centrum van sydney (Darling Harbour). Ook Joanne heeft voor Dutchies Delight gewerkt toen ze in Sydney was, maar liefst 1 dag :D. Dat was op een andere locatie en de dag nadat zij begonnen was is de zaak daar dicht gegaan.
Dat ik nu werk bij Dtuchies Delight heb ik grotendeels te danken aan de Paus! Hij is namelijk in Sydney, het zijn hier de World Youth Days, De komende 2 weken worden er maar liefst 500.000 pelgrims verwacht! Ik werkte er gister samen met nog zo'n 5 of 6 mensen (meeste Nl'se backpackers) maar het was zooooo rustig. Mijn job was: poffertjes maken, kassa doen, koffies maken, ijsjes en milkshakes maken. Leuk om er eens te werken. Volgende zondag weer, hopelijk is het dan drukker.
Verder gaat alles zijn gangetje. Doordat het zo druk is voor mij doe ik eigenlijk niks anders dan werken, naar college gaan en studeren. Maar ja dat moet ook gebeuren. Ik heb Vanessa nog een half uurtje kunnen zien op zaterdag maar verder heb ik niks sociaals kunenn doen de afgelopen 2 weken.
Anyway ik zal jullie niet langer vervelen met dit saaie berichtje maar wou toch even wat van me laten horen.
14 Juli 2008 - 12:44
Joanne:
pakketje al gehad??:D
en die foto waarop je reageerde op FB was in Loas, gibbon experience..jetweetwel, met die spinnen, muizen & bloedzuigers.. -
14 Juli 2008 - 18:16
Willy:
Hoi Marije
Ja, het is wel een beetje saai voor je ,alleen maar werken en studeren en school.
Ik kan me voorstellen dat je ook graag eens weer uit wil of gewoon zomaar winkelen.Je zult nog een maand of 4 flink moeten doorbijten en dan zal het allemaal een beetje makkelijker worden voor je.
Sterkte en dat je een doorzetter bent dat weten we.
Groetjes mama
15 Juli 2008 - 17:12
Emma:
hoi!
Ik heb eigenlijk de tegenovergestelde week gehad! Woensdag 9 juli, had ik een feestje en gingen we naar de bioscoop. Vrijdag de 11e had ik het feest van Mariëlle en Hannie. De zaterdag erna had ik een feestje en gingen we straatgolfen. Zondag had ik ook een feestje en gingen we zwemmen en bowlen.
Gisteren(maandag) deed ik de afscheidsmusical, dat was super leuk!!
Groetjes Emma -
15 Juli 2008 - 20:16
Lenneke:
Hee Marij,
Leuk, weer een berichtje! Wij vinden het al lang leuk dat je elke keer nog wat van je laat horen op deze site :) Dat je elke keer nog die moeite neemt. Nou fijne week gewenst.
Lenneke -
17 Juli 2008 - 20:56
Afke:
hee marije
was even een paar dagen op de veluwe
boel zwijnen gezien
eigenlijk heeel lelijke beesten
op de camping veel eekhoorntjes en konijntjes
was wel leuk
wat anders als de kroketten en frikandellen bij jou
heb erover gelezen in de krant
nu hoop dat het zondag mega druk word !!!!
groetjes afke -
18 Juli 2008 - 01:40
Cora:
Hi Marije,
Ik dacht dat ik mijn e-mailadres had toegevoegd aan je mailinglist, maar ik neem aan dat het niet goed is gegaan.. kreeg namelijk geen update mailtje. Heb dus mijn e-mailadres weer ff opnieuw toegevoegd.
Leuk om voor een 'NL-se' zaak te werken. Spreken de mensen ook echt NLs? ;) En smaakt het voedsel een beetje NLs?
Bedankt nog voor je berichtje op mijn website trouwens! Bij mij is het idd echt een komen en gaan van au pairs.. Jana is net vorige week gekomen en we zijn met haar uit eten geweest.. ze werkt voor een stay at home mom met 3 kids. 2 gaan naar school en dan heeft ze dus nog 1 kleintje van 18 mnd. Tja.. en dan zit je daar met z'n 2en met 1 kind. Ik vraag me af hoe lang zij dus gaat blijven.. lijkt me niet erg geweldig.. maar goed!
Ik schrijf 't dagboek idd ook voor mezelf. Wil straks alles uit gaan printen en in gaan plakken zodat ik het later na kan lezen!!
Liefs uit de USA!
Cora