Another week in paradise....
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
24 Juni 2008 | Australië, Sydney
Ik had natuurlijk geeen vakantie van de bakkerij, mijn schoonmaak job en het helpen hier thuis al die uren heb ik gewoon gemaakt maar naast dat had ik nog tijd voor het volgende:
Ik had een hele "to do list" gemaakt en heb gelukkig heel veel van die lijst kunnen afstrepen!
Maandag heb ik heel veel dingen van mij "to do list" kunnen doen. O.a. eens een aussie rijbewijs opgehaald. Hoefde niks geen test ofzo te doen, want ik heb een Nieuw Zeelands rijbewijs en NZ en AU hebben een soort verdrag. Ideaal. IK heb op dit moment 4 geldige rijbewijzen in mijn bezit. Ummmm de laatste keer dat ik auto heb gereden? Dat kan ik me niet meer herinneren :D Nee hoor grapje, het komt af en toen wel voor.
Dinsdag heb ik een dagje op de schattige Kiera gepast, zij is 14 maanden en heel lief en bijna altijd happy.
Woensdag weer veel dingen geregeld, naar mijn schoonmaak adres geweest.
Donderdag: bakkerij, thuis 5 uur schoonmaken.
Vrijdag: bakkerij, thuis 3 uur schoonmaken en 's avonds een leuke avond gehad! Ik ben samen met Debbie & Jimmy (een vriend van debbie) naar Saartje en Scott in Dee Why gegaan. Daar waren ook Scotts mates Sean en Jake en we zijn met z'n allen wezen bowlen. We moesten heel lang wachten op een laan (ook al zijn er 25! lanen) dus eerst wat gegeten en toen van 9 tot 11 onze bowling skills geshowed. Jammer dat ik die skills niet bezit :D. Haha het was wel super leuk. Toen nog ff naar Saartjes huis, rond half 1 lag ik in mijn bed en kon niet slapen tot half 2 en om half 4 ging mijn wekker al weer om naar de bakker te gaan. Weet meteen ook weer waarom ik NOOIT uit ga op vrijdag :D haha maar af en toen een uitzondering moet kunnen.
Zaterdag: ik heette vandaag geen SweetieLove maar SleepieLove :D :D :D. Maar heb geen fouten gemaakt. Was rond 10 am klaar met werken en toen wezen wandelen met Vanessa en haar hond. schitterend winterweer: zonnetje en zo'n 20C. Toen naar huis even relaxen en naar Crowsnest gefietst waar Annet woont. We hebben nog 2 uur gewandeld / gefietst. Onderweg een rugby wedstrijd bekeken en lekker gekletst.
Ok ik kwam thuis en was BEKAF. Dus hups om 7 uur naar bed met de bedoeling om om 3 uur 's nachts op te staan en dan de bus naar de stad te nemen en samen met Janet, haar mum en zus de wedstrijd Nederland - Rusland te kijken. Ik werd wakker van mijn alarm maar kon ECHT niet uit mijn bed komen was zoooo moe. Terug in slaap gevallen en werd een uurtje later wakker. Oeps. Toen maar de wedstrijd op internet geluisterd. Beetje jammer van het resultaat.
Zondag.... met Saartje en debbie afgesproken in de middag en gezellig wat gedronken. Dit was Debbie's laatste dag in Sydney. Toen Debbie afscheid had genomen zijn we naar Jimmy's huis gegaan en toen op naar het..... Belgium Beer Cafe. Jawel op haar laatste avond in Australie gaat Debbie (van Belgie) naar een Belgishce bar. Haha. Maar ben blij dat ik gegaan bent want... ze hebben er HEERLIJK bier. Ja! Ik heb nooit bier gelust maar dit is Kriek en komt uit Belgie. Kennen we dat in NL ook? Het is kersenbier. Yum. Toen op naar de stad want Nick, de bartender van het Beer Cafe moest daar draaien als DJ. We stonden op de guest list van de club (nou ja, ik moest net doen of ik Courtney Fitzgerald was want ik had NIck nog nooit ontmoet) maar was leuke avond. Erg random allemaal. Ga normaal ook nooit ergens heen op zondagavond maar ik had vakantie dus dacht kan geen kwaad. Rond 4 uur afscheid genomen van Debbie en toen lekker mijn bed in.
Maandag.... ah dat was gister. Tot 12 uur in bed gelegen :D en verder nog wat dingen van mijn "to do list" kunnen regelen.
Dinsdag: vandaag... heb me ingeschreven voor de IELTS test, dit is de Engelse test die ik moet halen als ik wil emigreren naar AU. De eerst volgende vrij exam was pas 6 september (en dat terwijl die test elke week wordt afgenomen). Ik heb dus nog voldoende tijd om mijn skills te verbeteren. Toen heb ik de boot naar Manly genomen. Het is namelijk nog steeds heerlijk weer en was al een tijdje niet meer in Manly geweest. Ben wezen walvisspotten vanaf wat kliffen, maar heb er geen gezien.
Vanaf volgende week moet ik 4 dagen naar school en zullen mijn weken er wat anders uitzien:
Maandag: 8 - 17.00 school 18.00 - 20.00 thuis helpen
Dinsdag: 8 - 17.00 school 18.00 - 20.00 thuis helpen
Woensdag: 8 - 17.00 school 18.00 - 20.00 thuis helpen
Donderdag:8 - 17.00 school 18.00 - 20.00 thuis helpen en dan babysitten.
Vrijdag: 4.30 - 12.00 bakkerij 13.00 - 18.00 schoonmaken thuis
Zaterdag: 4.30 - 10.00 bakkerij 11.00 - 14.00 schoonmaak adres.
Zal dus veel meer tijd op college zijn en minder in de bakkerij doen (niet de donderdag zoals ik tot nu altijd doe) en moet vanwege 1,5 dag extra college ook mijn schoonmaak adres naar de zaterdag verschuiven. Ik heb het gevoel dat ik het nog heel druk zal krijgen...... Maar goed het is te overzien. Het einde komt in zicht.
ik heb vorige week zo'n 3 uur op internet gezocht naar info over emigreren naar Australie en ben nu een stuk wijzer en heb het gevoel dat het redelijk under control is. Zal er later nog eens wat over schrijven.
Ik zal nu even wat leuke pictures opzoeken.
24 Juni 2008 - 17:52
Jeffrey:
Wat lijk je jong op dat bovenste rijbewijs!. :D -
24 Juni 2008 - 19:28
Afke:
zo te lezen ben je de komende tyd weer aardig druk !
wel lekker dat je in je vrije week zulk mooi weer had
kun je mij geen 1 van je rijbewijzen toesturen , kan ik hem vervalsen mijn foto erop en dan cross ik zo naar zwitserland met de carevan
nee grapje kom denk ik niet verder als de afslag .
haal je wel het aantal uren wat je moet werken bij de bakker ,omdat je nu zo veel naar school moet ?
hoor het wel weer
groetjes afke -
25 Juni 2008 - 11:04
Willy:
Hoi Marije
Ik geloof niet dat veel mensen 4 rijbewijzen hebben en geen auto, een bijzonder mens ben je toch.
Dat wordt veel binnen zitten op school, krijg je alleen theorie?
Je moet maar denken eind van het jaar heb je je opleiding achter de rug, wat gaat dat toch snel he?
Leuke foto's.
Groetjes en liefs