Joanne in Sydney! - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Joanne in Sydney! - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Joanne in Sydney!

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

18 Mei 2008 | Australië, Sydney

Hallo! Ja het was eindelijk zover: Joanne was voor een weekend in Sydney! Hierover zo meer, nu eerst even de rest van de week. Ook al valt daar niet zoveel over te vertellen.

Woensdag hadden we een excursie met school, we gingen naar FoodServiceAustralia, een soort grote beurs voor mensen in de horeca. Veel inventies op het gebied van pastry cooks, chefs en bakers. Het leukste was...... al het eten dat in de aanbieding was! De bedrijven staan er op hun inventies te verkopen aan de restaurants en bakkerijen en andere geinteresseerden en ze bieden dan ook veel producten aan om te proeven. Dat laat ik me geen 2x zeggen :-) IJs, kip, steak, chocola, custard, patat... het ging er allemaal in :D

Zaterdag eerst gewerkt en rond een uur of twee naar Joannes hostel vlakbij Central gegaan. Leuk om haar weer te zien!! Na te hebben genoten van een heerlijke danish (van mijn werk) zijn we naar Darling Harbour gelopen om daar nog eens een frikandel en kroket te eten. Dat was lang geleden voor mij! Toen nog ergens wat gedronken en daarna richting het hostel van JOanne. Rond 8 uur kwam ook Judith daar (zij is Joannes vriendin en reisgenoot van de afgelopen 2 maanden) en samen met roomie Jana gingen we rond een uur of half 9 naar The Gaff, een echte backpackers pub. Wij hadden vouchers gekregen voor gratis eten en drank dus tja daar maken we natuurlijk gebruik van. Was wel een leuke pub voor een keer. We hebben ons er goed vermaakt en ik lag pas om 5 uur in mijn bed.

Zondag: uitgeslapen en toen naar de stad om Joanne nog eens te zien! De laatste keer voor een hele lange tijd. Heb echt geen idee wanneer ik haar weer zal zien. We hebben nog even een fotosessie gedaan bij het Opera House en Harbour Bridge :D en toen ging ik nog even mee naar hun hostel en heb ik toch echt afscheid genomen. Toen ze wegreed realiseerde ik me eigenlijk pas dat ik nu weer in mijn uppie in Australie zit......

Gelukkig had ik nog iets leuks om naar uit te kijken: eten en film kijken bij Griet en Dan. Dan is chefkok en kookt heel lekker! Lam roast gehad, heerlijk met dit frisse weer. We gingen Austin Powers Goldmember kijken. Ze maken daar fun om de Belgen en Nederlanders (Griet is belgisch), grappige film! Kon er goed om lachen.

• 18 Mei 2008 - 16:35

Lenneke :

Gelukkig wonen er nog 20 miljoen andere mensen in Australie, dus ben je nooit in je uppie.
    Lenneke

• 18 Mei 2008 - 16:56

Irma:

En dan ook nog aaaaalllllll die mensen die je kent in Nederland. Maar best begrijpelijk hoor je reactie, en wie weet wie je weer op bezoek krijgt binnenkort...

Groet Irma

• 19 Mei 2008 - 21:30

Herman:

Afscheid nemen voor lange tijd is nooit leuk, maar we komen je graag een keertje opzoeken.

liefs papa

• 20 Mei 2008 - 06:56

Mama:

Jammer voor je dat Joanne nu weg is maar gelukkig zijn er nog een heleboel mensen die aan je denken.
    Leuk die foto's van jullie laatste dag samen.
    groetjes mama

• 24 Mei 2008 - 21:18

Gerard:

Hallo Marije.
    Afscheid nemen doet zoms zeer , maar weten dat mensen aan jou denken ,dat moet jou ook weer blij maken.Wat was het weer gezellig met jou zus en zij vriendin zo te zien .P.S Hoeveel uren moet je nog bij de bakker werken,om aan 900 uren te komen. het lukt jou vast wel. Heel veel groeten uit Hellendoorn Kom maar langs als je durft.

Gerard