Gingerbread huisje
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
23 Augustus 2007 | Australië, Sydney
Deze week waren alle drie de kidneren ziek er heerst hier 1 of ander virus. Heb zelf gelukkig nergens last van (voor de verandering :D).
Ik had een feestje van MEl en Janet vorige week. Beide zijn jarig deze maand. We begonnen al om 7 uur in een cocktail bar in de stad en toen naar nog een pub. Was leuk. Ik bleef slapen bij Mel en Janet in Glebe samen met nog 3 meer. De volgende lekker ontbijten in een cafe en toen naar huis om te babysitten. Zondag nog naar film geweest, I now pronounce you Chuck and Larry. Was leuk.
23 Augustus 2007 - 18:49
Joanne:
heeej mijn reactie komt er maar neit op! -
23 Augustus 2007 - 18:50
Afke :
die van mij ook niet -
24 Augustus 2007 - 19:55
Marije:
Hee Marije, vet mooi gingerbreadhuisje.Je bent er al echt goed in geworden he! Hier is alles goed. Ik ga morgen mijn eerste weekenddienst in. Die zijn nogal hectisch maar wel leuk (festivals, rommelmarkten, evenementen etc.). Wij zijn nu al echt toe aan vakantie, helaas moeten we nog eventjes wachten, maar het is het wachten wel waard :) We moeten gauw weer eens bellen.
Lenneke -
24 Augustus 2007 - 19:56
Lenneke:
hihi, oeps heb verkeerde naam erboven getypt. -
25 Augustus 2007 - 11:03
Mama:
Mijn stukjes worden niet geplaatst.
mama -
25 Augustus 2007 - 11:21
Mama:
Er komen weer dropjes jouw kant op, het duurt nog even maar je kunt je wel vast op verheugen.
Leuke foto's en het huisje vind ik een knap stuk werk. mooi kleurig ook.
mama