een drukke week
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
11 Februari 2006 | Australië, Sydney
Dinsdag was onze laatste dag. We zijn naar Manly DAm geweest. Dit is een groot stuwmeer met een mooi natuurgebied eromheen. We hebben daar een 5 uur lange wandeling gemaakt. Veel vogels gespot en bomen ook ja.
's Avonds hadden papa en ik ERG veel geluk. Papa wilde graag Sydney bij nacht zien dus namen we de veerboot naar de stad. WE stonden buiten op de boot en het was net donker en we vaarden net voor het Opera House en vlakbij de Harbour Bridge toen er zo opeens een enorm vuurwerk los barstte. Het werd vanaf een platvorm uit het water de lucht in geschoten. Echt recht voor ons. De veerboot stopte en we hebben wel een kwartier van het vuurwerk kunnen genieten. En toen het af was gelopen klapte iedereen op de boot. Papa heeft hele mooie foto's gemaakt.
weer terug naar Manly en toen afscheid genomen van papa en Gerard. Het was voor hun tijd om naar nieuw Zeeland te gaan.
Ze hadden trouwens hagelslag en veel drop voor me meegenomen. Was ik heel blij mee.
De rest van de week gewerkt en druk geweest. Gister had ik een heel leuk oppasbaantje. Er was een vrouw uit Engeland voor 1 dag in Sydney om zaken te doen en ze had haar 5 jarig dochtertje Lola bij zich. EN daar heb ik de hele dag opgepast. Ik ging eerst naar hun hotel en toen heb ik Lola meegenomen naar het Aquarium, het park en toen nog met de ferry naar Luna Park, een pretpark. En we hebben room service besteld in het hotel waar ze verbleef. Haha. DAt heet dan werken. En kreeg ook nog erg veel betaald.
Gisteravond met m'n huisgenoten Karina, Evelyn, Claudio, marcel (allemaal uit Brazilie) en Noel (uit Tahiti) naar Surf Rock geweest. Een hele leuke pub, een half uurtje van Manly. Was er nog nooit geweest.
Morgen ben ik jarig. Gaan we eerst thuis bij mij taart eten (heb er net 3 gekocht) en daarna naar een beergarden reggae luisteren, bbq-en en m'n verjaardag vieren. Hopelijk is het weer net zo goed als nu. Vanavond moet ik een paar uurtjes werken. En daarna nog even naar de Steyne.
11 Februari 2006 - 07:29
Mama:
Hoi Marije
Wat een leuke baantjes heb jij af en toe. Een leuke ervaring is dat zeker
Wilde het meisje wel met je mee, zij kende je helemaal niet,
Papa en Gerard hebben een leuke tijd gehad in Sydney,dat is zeker.Fijn dat ze jou als gids hadden.Een fijne dag morgen en maak er iets leuks van.Bevalt het nog steeds in je gezin?
Groetjes mama -
11 Februari 2006 - 08:55
Lenneke:
Marije, een hele fijne dag morgen! Is de verhuis/verjaardagskaart al aangekomen? Lenneke -
11 Februari 2006 - 09:50
Joke:
Veel gezien met Herman en Gerard. Was wel gezellig zeker. Voor morgen wensen we een leuke dag!!
Happy birthday to you........etc.
Peter, Joke en Emma -
11 Februari 2006 - 11:29
Irma:
Hé meissie, alvast van harte gefeliciteerd met je 24e verjaardag. Goed slapen en dan op naar het feest! Veel plezier en de groetjes uit N'dal. -
11 Februari 2006 - 12:17
Joanne:
oeh klinkt weer goed allemaal! hoe kom je dan aan dat korte oppasbaantje?
Veel plezier morgen!
joanne -
11 Februari 2006 - 18:58
Jan, Ria, Jurris En Ernest:
Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er morgen een leuke dag van. -
11 Februari 2006 - 20:22
Willemien:
Marije,net 24 en al zoveel ondernomen en meegmaakt.Gerard heeft het geweldig gehad; je hebt ook wel voor een heel afwisselend programma gezorgd. Proficiat en geniet van de taart samen met al je vrienden en vriendinnen.
Groetjes Willemien -
12 Februari 2006 - 01:29
Joanne:
gefeliciteeeeeeeeeeeerd! -
12 Februari 2006 - 09:11
Debbie:
Hey meid van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Heb je een leuke dag gehad? -
12 Februari 2006 - 15:21
Wim:
Hallo Marije
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we wensen je een heel plezierige dag toe
Marian , Wim & Vincent -
12 Februari 2006 - 20:02
Papa En Gerard:
Hai Marije,
Een dag te laat, maar toch nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Heb je een leuk feestje gehad? Gisteren waren we erg druk in Dunedin met bezoeken van de pinguinkolonie, daar, maar ook op het strand veel beesten gezien nl de Yellow Eye en de Blue, daarna naar de Albatrossenkolonie. Wat een geweldig grote vogels en wat kunnen ze goed vliegen, het stormde daar dan ook geweldig bovenop die rots. Nu zijn we in Milton op weg naar te Anau.
We hopen binnenkort onze site aan te vullen, als we tijd daarvoor hebben, er is zoveel te zien hier, echt fantastisch.
groeten papa en Gerard -
12 Februari 2006 - 21:29
Prosurfer L:
GEFELICITEERDD!!! Heb er gister om 12 uur een paar op je gedronken haha ;) southern comfort nog wel! want dat kennen ze hier blijkbaar ook! :)
have fun! xx -
13 Februari 2006 - 13:57
Wim En Willemien:
Hallo Marije
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag van gisteren. Leuk al die berichtjes die je iedere keer op je site hebt staan. Het jaar is al bijna om, dan moet je zeker weer wat nieuws verzinnen. Miranda komt eind maart ook weer naar nederland toe. Groeten en nog een plezierige tijd toegewenst.