Manly Beach!!!
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
01 Mei 2005 | Australië, Sydney
Op dinsdag vertrok ik rond half 3 's middags met het vliegtuig richting Thailand. Al voordat de helft van de helft van de helft van de reis voorbij was had ik 6 tijdschriften gelezen, 3x het repertoire van m'n mp3 speler geluisterd en 2 films gekeken en vond ik dat alles al weer lang genoeg had geduurd. Maar helaas ik was er nog LANG niet. Na een korte stop van 2 uur in Bangkok en een iets langere stop van 10 uur in Taipei landde ik na 36 uur reizen eindelijk in Sydney! Het was toen donderdagochtend en ik had al 2 nachten zonder slaap gehad, want ik kan niet slapen in vliegtuigen. Ik verzamelde m'n bagage en nam de trein, veerboot en bus naar Janet's huis! Echt super om weer in Sydney te zijn. Alles is nog zoals het was, zelfs de buschauffeurs zijn nog hetzelfde! Ik was heel moe maar wilde per se opblijven dus heb ik Cassandra en kinderen opgezocht en zijn we naar het zwembad gegaan. Daarna nog een barbeque bij Janet thuis gehad en toen lekker vroeg om 20.00 uur naar bed gegaan. 17 uur later werd ik pas weer wakker :).
De rest van de dagen heb ik heerlijk relaxed doorgebracht. Wezen zwemmen, rugby game gekeken, film gekeken bij vrienden, naar the Steyne geweest, uit eten, picknicken, naar het strand geweest. Elke keer dat ik in Manly liep had ik een ontzettend grote smile op m'n gezicht! Ik had nooit verwacht dat ik er zo snel weer zou zijn!
Mel was zaterdag ook nog bij Janet gekomen. We zijn uit eten geweest en daarna uit geweest naar the Steyne. Dat was echt super leuk! Er liepen best wat Aussies rond die ik nog kende van vorig jaar!
Morgenavond vertrek ik naar Nieuw Zeeland! Heb ik ook erg veel zin in! Ik laat wel weer van me horen.
xx
01 Mei 2005 - 12:53
Joanne:
zozo lekker druk gweest!
nou have fun in nieuwzeeland!
groetjess -
01 Mei 2005 - 13:02
Mama:
zo, eindelijk een teken van leven,ik merk wel dat je je weer thuis voelt in manley.Fijne tijd nog daar.
Groetjes mama -
01 Mei 2005 - 13:37
Loes:
Wow.. Echt als ik het geld had zou k nu een ticket sydney kopen!! Ik mis Manly!!! xx -
01 Mei 2005 - 14:26
Mel:
Hey Meis! Echt leuk dat je het zo naar je zin hebt daar. Hoop dat ik het ook zo leuk ga hebben in de states!
We zien elkaar weer wel als je terug bent!
Greetz, Mel -
02 Mei 2005 - 08:30
Loes:
Ik heb GEBOEKKTTTT!!!!!!! 8 december tot 8 januari is deze prosurfer weer in australie!!! t is wel van sydney naar sydney, want terug van perth kostte 300 euro extra, want de rest was vol....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! EINDELIJK!!! ZO SPANNEND!!! -
02 Mei 2005 - 14:25
Marjon Bootsveld:
Ik vind het écht superspannend voor je. Heel veel plezier daar en we zullen je natuurlijk missen. (maar dat wist je al) -
02 Mei 2005 - 19:30
Prosurfer:
hahaha ik heb gewoon op een kamer in leeuwarden gereageerd.. je raad nooit welke straat!! de Steynstraat!! ik MOET die kamer hahahaha!! -
03 Mei 2005 - 08:01
Judith:
Jeetje Marije, als ik zo je verhalen lees krijg ik ook al weer een beetje de reiskriebels!!! Maarruh, zou je een beetje zon & warmte deze kant op te sturen? Want dat begin ik nu toch wel een beetje te missen. Geniet er lekker van en ik blijf je verhalen volgen!
p.s mocht je Renate tegenkomen, doe je haar dan de groeten van mij? -
03 Mei 2005 - 13:03
Irma Van Oostende:
Hoi Marije, wat goed dat je je al weer zo thuis voelt. Maar je blijft toch niet bij die Aussies hé. We missen je nu alweer. Tot gauw, Irma -
05 Mei 2005 - 20:51
Haaai,
hoe is t daar?? hier is t maar saai, gebeurd echt nix interessants...
Kon k maar vast die kant op komen!!! pfff duurd nog veel te lang!!
ben benieuwd hoe de familie is en hoe NZ is natuurlijk :)
Had je het nieuws van Chrissie gehoord???
xxx -
06 Mei 2005 - 09:44
Juutje:
nou Marije, straks ons eerste optreden zonder jou. Snik...denk je nog even aan ons als je lekker in het zonovergoten Australie rondhuppelt?
groetjes Judith -
06 Mei 2005 - 10:57
Mama:
van harte gefeliciteerd met het behalen van je nieuw zeelandse rijbewijs,je hebt nu 4 rijbewijzen in je bezit,wie doet jou dat na. -
07 Mei 2005 - 11:40
nog 215!!!! :D -
15 Februari 2011 - 14:48
Danielle:
heel veel suc6 in nieuw-zeeland -
06 Augustus 2011 - 07:47
Danielle:
nou, zo te horen had je het lekker druk! veel plezier in nieuw zeeland!
groetjes danielle