Open Air Cinema, Oaks, Pool party, BBQ, Beach.... - Reisverslag uit Seaforth, Australië van marije - WaarBenJij.nu Open Air Cinema, Oaks, Pool party, BBQ, Beach.... - Reisverslag uit Seaforth, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Open Air Cinema, Oaks, Pool party, BBQ, Beach....

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

22 Maart 2010 | Australië, Seaforth

...en nog veel meer leuke dingen heb ik het afgelopen weekend gedaan.

Mijn vorige verhaal hield op bij donderdag. Saartje is 's avonds langs geweest. Lekker buiten bij mij gegeten en bijgekletst en toen een aantal afleveringen Gooische vrouwen gezien.

Vrijdag ben ik met Elise naar het strand geweest. Was SUPER dag, niet te heet, zonnetje erbij en de zee was heerlijk warm. Toen Amelia uit school kwam heb ik beide meiden voor een uur meegenomen naar de dierentuin. Ideaal dat deze maar 5 minuten van hun huis vandaan is. Was echt een leuke dag. Toen ik gedaan had met werken heb ik de bus genomen naar mijn vriendin Jess. Zij had een dinner party georganiseerd en had oa ook nog Megan, andere Jess, Esther, Lucy, Shaily en Laura uitgenodigd. Ik verzorgde de entrees (ovenbaked broodje met pesto, mozzarella and tomaten) en Megan zorgde voor het hoofdgerecht en er waren wel 3 desserts! Namelijk chocolate pizza, white choc cheesecake en ijs! Na het gezellige dinner nog een film gekeken. Helaas viel ik in slaap en werd ik wakker van mijn eigen gesnurk :-).

Zaterdag had ik met Annet afgesproken in Manly. Eerst wat winkels en markten bekeken en toen heerlijk gezond en gezwommen op Shelley Beach. Was zeker zo'n 32 graden. 's Avonds ben ik met Richard, An en Sabine naar de Open Air cinema geweest. Film Precious gezien, zeer deprimerende film helaas. Na afloop naar de Oaks geweest om nog gezellig buiten onder de grote eik te zitten. Perfecte avond voor het.

Zondag had ik een verjaardagsfeest van Aurelie. Ze had een BBQ/Pool party (zie foto's). Was gezellig! Helaas werd ik tussendoor opeens ziek en heb ik op bed gelegen en geslapen en liep ik de BBQ mis. Ik werd wel net op tijd wakker voor het toetje :D. Na afloop zijn Sabine, Aurelie en ik nog wat gaan drinken in Manly. Goede afsluiter van weer een super weekend. Kreeg terwijl wij heerlijk in de zon zaten nog een SMS van Len of ik de cycloon had overleeft. Haha, niks van meegekregen hier!

Vandaag weer een leuke dag gehad met Elise. Ze kan mijn naam zeggen (ze is nog maar 16 maanden). Echt zooooo schattig. En Amelia helemaal jaloers :D want ze kan geen Amelia zeggen.

Ik kom net terug van een uur tennis spelen met Aurelie en Sabine. We tennisen elke week en ik vind het echt super leuk. Vooral omdat zij beide erg goed zijn en ik dus veel leer.

Afgelopen dinsdag had ik opeens heeeeeel erg veel zin in karnemelk en was ik wat aan het surfen op het internet op zoek naar iets van karnemelk (verkopen ze namelijk niet in Australie). Via via kwam ik uit op www.itsalldutchtome.com.au en heb ik daar voor $93 aan eten gekocht. Drop, vanilla suiker, thee, Droste Cacao, knoflook sauce, curry, mayo, boerenkool, zuurkool, speculaas, pennywafels, wiebertjes enz. Vandaag hebik dit pakket ontvangen. Echt zo leuk! En nog goed nieuws: ik heb ook karnemelk gevonden, gewoon in de supermarkt. Plus sinds vorige week heb ik ook borrelnoten gevonden (nou ja een soort van...) die had een jongen op surfkamp. Nu mis ik echt niks meer in Australia qua eten, behalve kwark.

Len en Jeffrey: toevallig dat jullie ook daar een dingo hebben gezien. 't Lijken net honden! Ik vind ze er op Fraser Island toch wat enger er uit zien.

Afke, raar dat je geen berichten meer krijgt van mijn updates. Zijn er nog meer lezers die geen bericht van updates meer ontvangen?

Loes en Judith: ben echt vergeten foto's te maken. Zo stom! Een paar andere meiden hebben nog foto's gemaakt, hopelijk krijg ik er wat doorgestuurd.

• 22 Maart 2010 - 13:54

Lenneke:

Zo, wat leuk al weer een verhaaltje! Maar Marije, het is tijd om naar Nederland te gaan, want je Nederlands is echt nog nooit zo slecht geweest! hahaha
    "perfecte avond voor het"
    "toen ik gedaan had met werken"
    hahaha
    Groetjessss

• 22 Maart 2010 - 15:15

Joke:

Leuk! Al weer een nieuwe update.
    Die foto met al dat Nederlandse eten. Geweldig!! Betekent het dat je nu geen reden meer hebt om terug naar Nederland te komen??(behalve je familie dan)

Groetjes.
    Joke

• 22 Maart 2010 - 20:51

Afke:

ja ik krijg ook weer je berichten !
    gezellig !
    klinkt ook wel weer erg leuk daar
    warm weer , lekker eten en gezellige vrienden
    super !
    wat een heerlijke foto van je inkopen ,als ik jou was maakte ik daar een poster van ,aan de muur hangen , kun je steeds genieten van al dat lekkers !
    en laat ze maar zeuren over je nederlands
    ik ben er ook heel slecht in ha ha
    wij hebben eindelijk weer een beetje lente weer
    heerlijk , en dat het weer wat langer licht is
    hoe zit dat eigenlijk bij jou ?
    in america vorig jaar vondt ik het echt apart dat het om 8 uur al donker was ,en s,morgens ook niet echt vroeg licht
    hoor het wel weer
    groetjes ake
    en geniet ze nog lekker !

• 23 Maart 2010 - 22:09

Joanne:

oehh, alweer zo'n relaxt weekend gehad met bbq's en lekker weer!!! Morgen wordt het hier TWINTIG graden!! woehoe
    en fijn dat je het eten nu ook gewoon in aus kan halen!!:)
    ik mail je morgen!

• 25 Maart 2010 - 10:04

Mama:

Hoi Marije

Ik heb eventjes op die site van de Nederlandse producten gekeken, ik kan me voorstellen dat je dat leuk vind en lekker veel besteld heb.

Dat gebak op de foto ziet er lekker uit.
    Leuke zwembad foto ook.

Vandaag en gisteren was het hier om en nabij 20 graden.

groetjes