Halloween, barbecue & Max Brenner
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
03 November 2008 | Australië, Sydney
Ok, hier dan afgelopen week:
Dinsdag: Vanessa kwam 's avonds langs. We hebben een eind gefietst, eten gekookt en film gekeken. Haar visum loopt over een paar maanden af, dan moet ze terug naar Canada. Zij wil hier echter ook graag blijven (is hier al 2 jaar) en ik hoop ECHT dat dat gaat lukken.
Woensdag: ik ben eerder weggegaan van college. Ik had afgesproken met Annet we hebben heerlijke wafels en chocolade melk gedronken bij Max Brenner, een bekend chocolate cafe. Daarna hebben we nog wat gewinkeld in de stad.
Donderdag: na school ben ik naar de mall geweest om daar wat dingen te kopen.
VRijdag: werk en schoonmaken. Het was vandaag Halloween, het is zeker niet zo groot als in Amerika maar denk wel wat bekender dan in Nederland. Vanessa, Asher en ik zijn wezen trick or treathen met Vanessa's nanny kids en nog 3 buurkinderen. Wel 2 uur lang. Alle kinderen zeiden dat het hun "best Halloween ever" was. Haha, dat lag aan de hoeveelheid snoep dat ze opgehaald hadden.
Zaterdag: werk en werk. Beide bazen zijn tevreden en mag bij allebei meer gaan werken zodra ik klaar ben met studie. NA het werk maar eens mijn boodschappen gedaan en toen met Lewis, Mimi en Kirsten naar de RSL tegenover ons huis gegaan voor een drankje en om wat te poolen. Er was net een belangrijke rugby game op dus was gezellig druk.
Zondag; deze ochtend was het echt ontzettend druk bij Inter Desserts. Maar gelukkig konden we het net aan. Zondagmiddag was heel leuk: Vanessa en ik hadden een barbecue georganiseerd op Shelley Beach! Helaas werkte het weer niet echt mee en meldden veel mensen zich op het laatst af (beetje jammer) maar uiteindelijk was heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Vanessa, Asher, Kirsten, Danielle en ik waren er :D en later nog Lewis en Mimi. Helaas werd het rond 7 uur te koud. Toen ben ik naar Saartje en Scott in dee Why geweest om eens bij te kletsen met saartje.
MAandag: vandaag, ik vond dat ik het wel verdiend had om eens uit te slapen dus had mijn wekker pas om 8 uur gezet. Heerlijk. Was 2 uur te laat voor college but who cares :D. Moet kunnen zo af en toe. Was ook al vroeg weer thuis, 4.30. Vanessa was toevallig ook vroeg vrij en we zijn naar Manly gefietst en heerlijk gezwommen in rockpool. Toen eten gekookt, wat tv gekeken en dat was het wel weer! Heb nog een paar foto's gekregen van mijn klasgenoot van onze excursie naar Cronulla 2 weken geleden die zal ik eens online zetten.
Over 3 weken moeten we dit huis uit en moet ik dus ook op zoek naar iets anders. Ga heel waarschijnlijk met Mimi en Lewis mee naar een apartment dat iets kleiner en wat moderner is dan dit huis. Lewis en Mimi zijn leuk maar Riley is echt niks aan. Hij is altijd aan het drinken en roken (hij is een alcoholic). Hij werktte tot vorige week in de slijterij maar is ontslagen (verdacht van diefstal) en nu doet hij dus echt niks de hele dag. Dus zal echt blij zijn wanneer ik niet meer met hem woon!
03 November 2008 - 10:51
Joanne:
aaah hoorde je voicemail!! had mijn geluid uitstaan dus dat was een beetje jammer;)
fijn dat je bij alletwee je jobs mag blijven! En nu nog ff een geschikte woonplaats vinden!;)
groetjes, -
03 November 2008 - 18:28
Joke:
Goed dat je straks meer bij beide werkgevers kunt werken. Dat heb je in ieder geval al.En het geld kun je goed gebruiken. Nu nog een leuke woonruimte met een paar leuke mensen. Zal uiteindelijk ook wel weer goed komen. Succes met zoeken.
Joke -
03 November 2008 - 19:16
Afke:
he jammer dat je weer moet verhuizen
weer zo.n gesleep met je spullen
zou mooi zijn als je meer kan werken bij je bazen
wanneer ben je eigenlijk helemaal klaar ?
fijn dat je oudersde reis geboekt hebben he !
even aftellen en dan zie je ze weer
en als ze helemaal uitgerust terug komen aan de slag bij jeffrey en lenneke (als het doorgaat )
we duimen voor ze
nou geniet nog een beetje van het lekkere weer
wij gebruiken de plu wel weer deze week !
groetjes afke
afke.bakker@hotmail.com