Goede afsluiting van mijn vakantie! - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Goede afsluiting van mijn vakantie! - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Goede afsluiting van mijn vakantie!

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

21 September 2008 | Australië, Sydney

Ja, mijn vakantie zit er al weer op! Het voelde niet zo erg als vakantie want heb elke dag gewerkt. Ik heb de uitslag van mijn IELTS test en ben geslaagd! Goede cijfers ook. Verder heb ik nog een paar dagen gewerkt op een festival.

Donderdag en vrijdag veel gewerkt in de bakkerij. We moesten namelijk veel voorbereidingen treffen voor Eurofest waar we van het weekend staan met een stand.

Vrijdag was ook de dag dat ik de resultaten van mijn Engelse test op kon halen. Was super benieuwd dus nadat ik klaar was met werken ben ik de stad ingegaan. Zo spannenend want ik had over de test wel een heel goed gevoel op zich maar niet over writing. Ik had me niet goed voorbereid en kwam in tijdsnoot. Maar ik ben geslaagd. Ik moest 7 punten halen (9 is het hoogst) en voor schrijven had ik 7 punten! OEF. Spreken kreeg ik 7.5 voor, voor lezen (teksten lezen en daarover vragen beantwoorden) had ik een 8,5 en voor luisteren had ik een 9! Super goed dus! Ik ben een expert listener :d. Nou ik was zo blij. Gelijk mama getext en Vanessa gebeld en wat gedronken met Troy want die werkt in de stad en was net klaar. Toen ging ik naar huis en Lewis was druk bezig met het bottelen van 50 liter bier dat hij zelf gemaakt heeft! echt grappig.

Zaterdag: 0m 6 uur begonnen in bakkerij. Veel voorbereidingen getroffen voor Eurofest. Rond 9 uur gignen Rob (mijn baas) en ik er naar toe. Rob's vrouw was er al en ook hun 3 zonen. De stands opgebouwd en toen kwamen de eeerste koffie orders al. Rond 11 uur kwamen Hayley en Lisa ons helpen. Was best druk ondanks dat het 31C was. Super lekker weer. Fiona kwam langs met LIzzy en Davide (kindjes waar ik soms op pas) leuk ze even te zien. Om 4 uur was ik klaar. Ik had mijn flatmates uitgenodigd om langs te komen maar die zijn helaas niet komen opdagen :-(. Te druk met voorbereidingen voor hun house warming party. Troy kwam langs samen met een vriend (Gavin). Het eerste wat ik deed toen ik vrij was: kroketten kopen in de Nederlandse stand (in NL eet ik nooit kroket maar ja er waren geen frikandellen). Het smaakte me goed. Het was zulk lekker weer ook en echt gezellig. We hebben lekker gegeten en veel wijn en bier gedronken (nou ja ik alleen maar wijn). Er was een band en er was firework om 7.30. Toen liepen we vanaf het festival naar mijn huis, is ong 5 og 6 km (er waren geen bussen meer het terein light erg afgelegen) maar dat was echt een tocht. Midden door de bush en wat creeks en we moesten klimmen over hekken. Maar gelukkig belde Vanessa me. Zij was al op de house warming met asher en zij kwamen ons ophalen met de auto (we hadden toen al een heel eind gelopen). En eigenlijk was ik zooo moe en ik wist al dat ik zo moe zou zijn dus had ik maar een paar mensen uitgenodigd voor de house warming (mijn flatmates hadden er veel meer uitgenodigd. Maar had echt teveel gedronken. En ik drink normaal helemaal niet veel omdat ik altijd moet werken enz. Dus zondag voelde ik me echt superslecht.

Zondag: werd om 10 uur wakker en toen gedouched en naar het festival gefietst. Best zwaar, veel heuvels en hete zon. Nou toen ik daar aankwam voelde ik me opeens zoooo slecht door de wijn van gister en die fiets tocht dat ik echt niks kon doen. Ik heb serieus 3,5 uur op een stoel in de schaduw gezeten. Gelukkig was mijn baas niet boos, ik werk al een jaar voor hem en ben echt altijd op tijd. Na 3,5 uur voelde ik me wat beter en heb ik 1 uur meegeholpen. Daarna was het rustig en heb ik het optreden gezien van de Nederlandse volksdans groep. Echt leuk. Op klompen en in klederdracht. Rond 4 uur ben ik naar huis gefietst. Ben nu super moe, dus maar vroeg naar bed. Heb ook nog een paar foto's gemaakt gister. Zal ze zo even uploaden in de computer en dan op website zetten.

• 21 September 2008 - 10:27

Karien:

Hoi Marije,

GEFELICITEERD met het behaalde succes!

Groetjes Karien

• 21 September 2008 - 10:39

Lenneke:

Hee Marije,
    Supergoed!!!! Gefeliciteerd. Ik zei het toch!
    Groetjessss

• 21 September 2008 - 14:01

Peter, Joke En Emma:

Hartstikke goed, dat heb je echt verdiend.Zo is je definitieve verblijf weer een stuk dichterbij.
    Gefeliciteerd!!!!!!!

• 21 September 2008 - 14:08

Jan En Ria:

Marije,

Van harte!!

• 21 September 2008 - 15:29

Papa:

Hoi Marije,

Ik had mij geen minuut zorgen gemaakt dat je het niet zou halen, VAN HARTE GEFELICITEERD !!!

• 21 September 2008 - 16:35

Jeffrey:

Natuurlijk ben je geslaagd!

Gefeliciteerd! Ik zou zeggen drink er een op, maar zo te lezen heb je dat al ruimschoots gedaan!

groeten!
    Jeffrey

• 21 September 2008 - 21:27

Mama:

Hoi marije
    Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal, soms krijgt iemand wat zij verdient, in dit geval jij.
    Fijn dat dit is gelukt.

Marije van Harte Gefeliciteerdmet je behaalde succes.Groeten Ria

• 23 September 2008 - 11:02

Jarno En Miranda:

hoi hoi

ik dacht zal weer eens op je site kijken hoe het met je gaat,je doet het in ieder geval goed daar aan je cijfers te zien,heb je het nog steeds naar je zin?
    hier is alles een beetje hectisch we zitten midden in een grote verbouwing,namelijk de zolder die was nog onbewoonbaar en daar willen we een slaapkamer van maken voor ons zelf en amber en quinten schuiven beidde een kamer door,die liggen nu voor nood even 2 weken samen op amber dr kamer in het stapelbed maar dat vinden ze wel gezellig.
    ben van de week ook aan de babykamer begonnen want over 5 weken ben ik uitgerekend en heb al regelmatig voorweeen dus moet nu echt af.

nou succes maar weer daar
    en je hoort wel weer van ons

groetjes jarno miranda amber en Quinten

• 23 September 2008 - 18:40

Cora:

Gefeliciteerd met je Engelse test joh!!! Je zal wel superblij zijn geweest. Ennuh het is duidelijk: 'niet meer zoveel drinken jij!' haha ;)

Groetjes uit de USA!
    Cora

• 27 September 2008 - 11:21

Joanne:

ennee..waar blijven de foto's??
    echt zo relaxt dat je de toets hebt gehaald!!

Hier verder alles prima, len en jef komen zometeen langs in mijn nieuwe crib:)
    en dinsdag 2e sollicitatieronde bij het Holland Casino in Breda!! spannend!! Verder niet veel pittigs meegemaakt;)
    fijn weekend!
    en thanks voor je kaartje, superleuk!!! Mn verjaardag was trouwens errug leuk!

liefs joanne