Meetings
Door: marije
Blijf op de hoogte en volg marije
15 April 2007 | Australië, Sydney
Morgen komt het gezin terug van Indonesie en dan is het over met de rust :D. Ik heb zin om ze weer te zien, het was best stil hier! Ben gelukkig wel druk geweest. Ik wil nieuwe mensen leren kennen dus ik heb oproepjes geplaatst op 2 sites. I sites voor nanny's/au pairs en 1 algemene voor mensen in Sydney.
Op die van nanny kreeg ik maar 2 reacties maar op die andere echt veel. Ik had er nog bijgezet dat ik alleen vrienden zocht een geen boy friend, maar toch waren bijna alle reacties van mannen. Typisch is dat.
In totaal 4 reacties van meiden (van beide sites) en het leek me wel leuk om elkaar allemaal tegelijk te ontmoeten, dat deden we vandaag.
Maar eerst had ik donderdagavond al John ontmoet via website. Hadden afgesproken in manly, daar was live acoustic music bovenin de Steyne. Het was erg gezellig. En guess what? John is leraar op Zali's en Dexters school :D echt zoooo toevallig. Hij geeft les aan de kinderen die een klas lager zitten dan zali en een jaar hoger dan Dex. De dag daarna gingen we bushwalken in het NP hier. Ik heb hier geen auto maar hij wel en dan kom je op zoveel meer plaatsen. En toen nog gegeten in zijn schattige huisje.
Toen we donderdag avond trouwens uit waren gingen we op het einde even naar een andere pub want die van ons was te stil toen de muziek klaar was. We stonden toen in Sharkies en opeens kwam de politie binnen. Een stuk of 7. IEdereen werd in een hoek gedreven en de lampen gingen aan, de politie was opzoek naar iets. Wij vroegen aan iemand waarnaar ze opzoek waren en die dacht een tand die iemand was verloren tidjens een fight. Lees ik gister de krant en wat denk je: waren ze op zoek naar een stuk lip (!!!) van iemand. ZOOOO VIES. Ik ging gelijk de onderkant van mijn schoenen die ik toen aanhad even checken of er geen halve mond onderhing :D.
Anyway vandaag had ik met de 4 meiden afgesproken. 1 van Australie, 1 Canada, 1 NZ en 1 Tsjechie. Zij vonden het ook allemaal lastig mensen te ontmoeten. Was gezellig en ga ze zeker vaker zien!
Ik kreeg een tijdje geleden wat foto's van Simon ik zal er zo even een paar online zetten. Deze zijn nog van vorige maand, dus van mijn vorige klas.
15 April 2007 - 20:51
Loes:
Kei veel vrienden heb je opeens haha :) goed man!
Leuk die foto's van ons in Sydney! Nog maar 2,5 maand!!!!
Begin al weer bijna een beetje met aftellen.. :)
xx -
16 April 2007 - 09:32
Mama:
Ja het inderdaad heerlijk weer, gisteren bijna 30 graden,ongekend in Nederland.
Vandaag 0ok nog heerlijk weer.
Fijn dat je weer eens wat mensen hebt leren kennen,wel heel toevallig dat er een leraar van de school van de kinderen had gereageerd.
De foto's heb ik al eerder gezien omdat je ze had gemaild.
Ik ben benieuwd wat je deze week weer allemaal gaat bakken.
Volgende week komt er een pakketje met drop en tijdschriften jouw kant op, vorige week op de post gedaan.
Groetjes mama -
16 April 2007 - 19:42
Afke:
wat ben je toch een ondernemend type
leuk
heb even geen vrienden nou zet ik toch een oproepje ! klasse
hoop dat je er leuke contacten aan overhoud .vast wel
en
eeeeu leuke knul die john????
gr. afke