weekend
Door: marije
Blijf op de hoogte en volg marije
11 Maart 2007 | Australië, Sydney
Het was echt heeeeerlijk. Zulk lekker warm weer (niet te heet!!) en het water was zo lekker warm. Rustige zee. Echt een heerlijk relaxete middag. Daarna ging ik door naar Manly om op te passen op Jamie en Emma.
Tot gauw weer!
PS ik ben eigenlijk wel benieuwd wie mijn verhaaltjes lezen dus zou je even een berichtje achter willen laten?
12 Maart 2007 - 00:02
Marloes:
He Marije,
Klinkt allemaal weer goed hoor! In Nederland was het gelukkig ook erg mooi weer vandaag! Het wordt alweer bijna lente!! Dus dit keer niet zo erg jaloers als in je vorige berichten, haaha! Maar bij deze, ik lees dus altijd trouw je berichtjes!!!Leuk!!! Succes op school weer deze week!
liefs marloes -
12 Maart 2007 - 06:20
Prosurfer:
Ik ben een trouwe fan!
Net mailtje terug van surfschool! Ik stuur m wel naar je door.. Wel positief nieuws opzich, maar toch wel een beetje lastig..
xx -
12 Maart 2007 - 07:58
Joanne:
oeh dat strand klinkt zeker niet verkeerd!!
succes met je schoooooldays!
greeeeeetz joanne
12 Maart 2007 - 08:13
Joke:
Hallo Marije,
Het zijn weer mooie foto's!
Zoals je wel weet denk ik, lees ik al je berichtjes en de reacties er op.Ook Emma leest ze altijd.
Joke -
12 Maart 2007 - 08:26
Mama:
Natuurlijk kan ik niet achter blijven als aller- aller trouwste fan,ik kijk altijd uit naar weer een nieuw bericht, wat heeft je site een mooie kleur gekregen, leuke foto's en wat een schattig joch zeg.Gelukkig schijnt hier ook de zon en wordt het heerlijk warm.
Groetjes mama -
12 Maart 2007 - 09:05
Carolien Hengstman:
Hallo Marije, ook ik ben een fan van je...je verhalen zijn altijd leuk om te lezen en ik heb bewondering voor je dat je zo iets aan durft om te doen. Ik ken je van het koor uit Haarle waar ik een poosje lid van ben geweest. Ik wens je veel geluk en zal je verhalen met veel belangstelling blijven lezen!!!Groeten uit een zonnig Nijverdal. -
12 Maart 2007 - 10:00
Marion:
Hey Marije,
Ik vind het altijd weer leuk om te lezen wat je hebt meegemaakt!! Dus ik blijf deze site gewoon volgen.
Liefs,
Marion -
12 Maart 2007 - 10:37
Loes:
Mooi nieuw kleurtje :) -
12 Maart 2007 - 12:08
Antoinette:
Hey, Marije wat een prachtige natuurfoto's!hier begint het al een beetje op lente te lijken.lekker weer naar buiten,ik heb vanochtend een heel eind met de hond gewandeld zaaaaalig.Ik lees dus ook al je berichten . Met de gospelgroep zijn we druk met de voorbereidig van het jubileumconcert. Have fun groetjes Antoinette -
12 Maart 2007 - 12:12
Willemien:
Hallo Marije
Ook ik lees trouw al je berichten en kijk regelmatig of er weer wat nieuws op staat. En al die mooie foto's zijn natuurlijk ook de moeite waard, verder alles ok bij ons.
groeten Oom Wim en tante Willemien -
12 Maart 2007 - 16:00
Lenneke:
Zo! Nou heb je ineens veel berichten hee! Ik ben uiteraard ook een trouwe fan. Maar dat wist je al. Ennn mooi roze is niet lelijk haha
Lenneke -
12 Maart 2007 - 16:46
Emma:
Hey Marije,
Ik lees ook altijd jou berichtjes.
Wij zijn dit weekend naar ons neefje geweest!
Ik m@il je er nog wel over.
Groetjes Emma -
12 Maart 2007 - 17:38
Jeffrey:
Ha Marije,
Ik lees je berichtjes altijd trouw hoor..
Jeffrey -
12 Maart 2007 - 21:13
Papa:
Natuurlijk kijk ik altijd trouw uit naar je berichtjes, heb je gisteren proberen te bellen maar kreeg antwoord apparaat. groetjes papa -
12 Maart 2007 - 21:16
Joanne:
oef marije..wat een populariteit in eens!! hehe -
12 Maart 2007 - 21:17
Gerard M. :
Hallo Marije. Zo te zien is het helemaal goed met jou. Ik kijk geregeld naar jou dagboek, vooral naar die mooie foto's, ik denk dan nog geregeld aan die mooie tijd, toen wij daar waren. Wat leuk dat jij al zo goed kunt bakken ,vooral die appel taart daar had ik ook wel een stukje van willen hebben. Wat heb jij toch een prachtige kamer, heel wat anders dan je gewend was. En wat lopen er veel "knappe" jongens rond in Sydney. Het is wel lekker voor iedereen dat jij zoveel foto's kunt plaatsen, kunnen wij zien wat jij daar zoal uitvreet.. Bij ons is alles goed; de lente komt er aan, dus lekker de fiets op of de wandelschoenen aan.
Veel groeten van Gerard.
p.s. Hoi Marije,
Ik lees en kijk natuurlijk altijd met Gerard mme.
Willemien. -
12 Maart 2007 - 21:24
Afke:
oke laat ik ook weer een berichtje achter
nee hoor ik geniet van je verhalen en foto.s
mooi daar (warries)
zag zondag op t.v de 12 apostels , ook ergens bij jou inde buurt
ook mooi!
hee groetjes afke
14 Maart 2007 - 08:29
Marije:
Woooow ik keek even niet op mijn site en nu ineens 17 berichten! Leuk zeg, ga zo door :D Ik heb vandaag weer foto's gemaakt op school, zet ze er binnenkort op! -
14 Maart 2007 - 09:33
Marije:
14 Maart 2007 - 13:31
Ria:
Hallo Marije, Ik kijk natuurlijk regelmatig op je site, erg leuk om te lezen hoe het jou daar gaat. Groetjes Ria -
14 Maart 2007 - 17:56
Ria En Jan: