Marije de bouwvakker........ - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Marije de bouwvakker........ - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Marije de bouwvakker........

Door: marije

Blijf op de hoogte en volg marije

04 Maart 2007 | Australië, Sydney

Ik heb al 2x de vraag gehad, van onbekende mensen of ik soms een bouwvakker ben :D. Als 1 bepaalde foto bekijkt snap je misschien waarom. Elke woensdag sleep ik mijn toolkit vol met koksspullen mee naar school. Plus een grote tas voor mijn uniform, en mijn schoenen met stalen neuzen. Een hele klus elke keer. Vooral als het 30 graden is......

De belasting weet me zelfs in Australie te vinden. Gister kreeg ik zo'n bekende blauwe enveloppe bezorgd.

Ik heb laatst voor het eerst ooit in Australie auto gereden. En dan ook nog wel een hele grote 4WD! Gelukkig had ik in NZ al wel automaat gereden plus links van de weg. Maar moest er toch even inkomen. De 2de keer ging het gelijk een stuk beter. Ik rij auto voor een gezin waar ik af en toe eens ga babysitten. ZE hebben 2 kinderen van 6 en 2 jaar

Ik maak maar weinig mee eigenlijk hoor, vandaar dat ik niet zoveel schrijf dat wordt dan maar saai. Elke maandag pas ik op de kinderen. Ik breng Zali en Dex naar school, ga iets leuks doen met leroy. Bijv met de ubs naar Manly naar de bieb of lekker naar het strand. 's middags haal ik Zali en Dex op van school, we lopen naar huis ik maak eten en dan pas ik soms 's avonds ook nog weer op omdat Vic en Toni gaan babysitten. Een hele lange dag dus!

Dinsdag, woensdag en donderdag naar school. als ik thuiskom help ik mee met opruimen, eten maken, kinderen spelen. Vrijdag ga ik vaak babysitten voor andere families. Meestal pas ik 1 avond in het weekend in ons gezin op. Ik heb nog niet heel actief naar werk gezocht, ik heb er eigenlijk ook geen tijd voor. De managers zijn er alleen door de weeks en dan werk ik of ben ik naar school. Ik verdien in ieder geval wat geld met babyitten en binnenkort ga ik wat actiever zoeken. In het weekend probeer ik toch wel min. 1x naar het strand te gaan. Door de weeks ben ik veel binnen en merk ik weinig van het mooie weer. Een beetje zonde.

• 04 Maart 2007 - 21:35

Afke:

hee leuke foto.s
    zijn daar krytrotsen?
    leuk gezicht ook aldie fietsenrekken van die kinderen

• 05 Maart 2007 - 07:59

Mama:

Wat een keukengereedschap heb jij zeg,moet je dat echt allemaal meezeulen, geen wonder dat ze vragen of je bouwvakker bent, misschien moet je de volgende keer de koksmuts opzetten in de bus.
    Groetjes

Mama

• 05 Maart 2007 - 14:32

Pro-pro-pro-surfer!!:

JAAA :D je raad t nooit!!
    Ik heb een mail terug van een surfschool, dat ze opzoek zijn naar een stagaire! :D Dus nu ga ik vet goeie cv en brief sturen en dan kan ik misschien echt een pro surfer worden! hoe cool is dat! :D
    Een pro-kok en een pro-surfer ;)
    xxx

• 08 Maart 2007 - 07:04

Loes:

Nou.. en nu heb ik ze al 2 mails gestuurd en sturen ze maar nix terug.. Als ze toch eens wisten dat ze met een prosurfer te maken hadden, dan hadden ze me vast allang teruggemaild.. maarja..
    xx