Veel foto's - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Veel foto's - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Veel foto's

Door: marije

Blijf op de hoogte en volg marije

14 Februari 2007 | Australië, Sydney

Op maandag regende het echt enorm. Ik had de kinderen hun regenjas en crocs aangedaan en ze gingen in de achtertuin leuk in de plassen springen. Wat een schik hadden ze! Kijk maar op de foto's.

Vandaag weer praktijklessen. Ik had mijn camera meegenomen. WE gingen een kip ontleden en een stock maken en later soup en kippenfillet met sauce en voor het eerst ook steamed pudding gemaakt. Ik heb veel foto's toegevoegd! Ik vind vooral die foto leuk van dat er vier liggen te slapen :D dat was in de pauze.

Onder de foto's staan bijschriften met wat uitleg.

• 14 Februari 2007 - 09:04

Mama:

Wat een mooie foto's zeg en wat ziet de appeltaart er lekker uit(om op te vreten)
    Ik kan zien dat school vermoeiend is,jij zie er trouwens nog verrassend fit uit.
    Wat hebben de kinderen van jouw gezin een plezier, het spettert er van af.
    Het regent dus niet alleen hier.

Groetjes mama

• 14 Februari 2007 - 09:37

Lenneke:

Nou Marije, dat ziet er superlekker uit allemaal. Als Jeffrey en ik straks naar Australie komen dan kan je mooi voor ons koken :) Het ziet er ook leuk uit, die school van jou. Wat hebben de kinderen leuke schoenen aan, Crock's :)
    Lenneke

• 14 Februari 2007 - 20:09

Marieke Bentert:

Hai Marije,

Alsnog van harte gefeliciteerd met je birthday. We hebben leuk voor je gezongen hoor afgelopen maandag. Imke had er zere vingers van het spelen!!!

Leuke foto's trouwens. Jij aan het koken!

Veel plezier verder daar en blijf van die leuke verhalen schrijven en foto's plaatsen.

Bye

• 15 Februari 2007 - 09:09

Judith Kinds:

Hey Marije,

Nog gefeliciteerd met je verjaardag!!! Zo te lezen en te zien heb je een leuke dag gehad. Zoals Marieke zei hebben we inderdaad nog ff voor je gezongen....alleen een beetje jammer dat je het dan niet kan horen natuurlijk. maar beloofd is beloofd!
    Ik heb net maar ff al je verhalen bijgelezen (ik liep nog wat achter). Echt superleuk, als vanouds! En die kids, wat een schatjes! Blijf vooral schrijven, want het is erg leuk om zo in het koude Nederland (nouja 14 graden in februari, t lijkt eerder lente...haha) een beetje op de hoogte te blijven.

bye bye

• 15 Februari 2007 - 10:25

Afke:

prachtige foto s
    vooral die van de kinderen in de regen
    het is volgens de krant bloedheet bij jullie
    dus dan is zo.n buitje wel lekker he
    mooie pudding trouwens is het met rijst gemaakt?
    lekkere stukken daar in de keuken kom geloof ik ook maar die kant uit
    hee groetjes

• 16 Februari 2007 - 07:27

Joanne:

ej marij leuke picturess!!
    gaaf dat je naar snowpatrol gaat..stonden ook op Lowlands! Ze staan dit keer ook op Pinkpop zag ik!! Ken je de liedjes al een beetje???
    nou doeidoei

• 16 Februari 2007 - 13:37

Vera Wolterink:

Hoi Marije, beetje laat maar lees net dat je jarig bent geweest dus nog van harte gefeliciteerd! Aan je verhalen te lezen heb je het goed naar je zin daar! houden zo! Groetjes Vera