Foto's
Door: marije
Blijf op de hoogte en volg marije
09 Januari 2007 | Australië, Sydney
Over 1 week ga ik naar school. Spannend! Vrijdag heb ik orientatie dag.
De 2 weken dat ik hier ben zijn relaxed verlopen tot nu toe.
Met New Years Eve hadden wij trouwens nog een goede actie. Daniel, Petra en ik hadden een 4 liter pak wijn en een flex champagne gekocht. In Sydney aangekomen bleek dat je bij de ingang van het park geen drank mee naar binnen mocht nemen.
Ik ging door de controle en moest al mijn tassen laten zien en toen Daniel ook. Wij hadden de drank niet bij ons, Petra had die in haar tas onder het picknickkleed.Toen Petra door de controle moest en ze bij haar tas met groot 4 liter pak wijn beland waren zagen ze opeens 3 messen op het picknickkleed liggen. Die mochten ook niet mee. Daar was de security zo druk mee dat ze vergaten onder het picknickkleed te kijken :D.
Ik heb al veel leuke dingen gedaan. Met het gezin naar het strand, Manly, zwemmen. En gister namen Petra en ik de kinderen mee naar Manly met de bus. Dat vonden ze geweldig (petra is de vorige au pair van het gezin en ze is hier voor een maand, erg gezellig).
Ik heb Janet al vaak gezien. Hoef maar 20 min. naar haar huis te lopen. Lekker zwemmen daar. En haar familie ken ik nog goed van de vorige 2x hier. Zaterdag mocht ik mee met hun familie bbq aan het strand. Was heel gezellig.
Vrijdag heb ik orientatie van school, ik hen echt zin om te beginnen met school. Hey that's it for now. Petra en ik gaan zo een filmp kijken.
09 Januari 2007 - 09:06
Mama:
Fijn om weer iets van je te lezen, je hebt nu ruimte voor 100 foto's dus zou ik zeggen plaats maar raak.
Ben benieuwd.
Liefs mama -
09 Januari 2007 - 14:42
Joanne:
leuke picturesss!!!
enne goede actie van die wijn..hehe
groetjes! -
09 Januari 2007 - 17:56
Papa:
Heb je ook al foto's van het huis en het mooie uitzicht richting strand en zee?, nu willen we het wel graag zien ook, anders geloven we het niet.
liefs papa -
10 Januari 2007 - 08:21
Judith:
Hey marije,
Toch nog even een reactie op je leuke berichtjes ondanks dat ik je net nog op msn sprak. De foto's zien er echt TE gezellig uit! leuk hoor! Hoop dat het een beetje lukt met een baantje zoeken en veel plezier volgende week op school. liefs ut hoarle-noord -
10 Januari 2007 - 17:36
Marloes:
He Marije!
Leuk om weer wat van je te lezen en super foto's hoor!! Kunnen we hier in Nederland ook een beetje meegenieten! Goed om te lezen dat je het naar je zin hebt daar en dat je zin hebt om met school te beginnen! Goed teken! Ik snap alleen nog niet zo goed hoe het kan dat ik je niet op msn krijg! Ik zie je niet online verschijnen, raar! Gaan we toevallig langs elkaar heen ofzo?? Heb je nog wel opnieuw aangemeld maar ja, ook niet! Nou ja, dan maar hyven en via deze site op de hoogte blijven! Nou meis, alvast veel plezier op school!! En geniet ervan daar!!
Liefs Marloes -
11 Januari 2007 - 18:21
Prosurfer:
Heeee,
Leuke foto's joh!!
Ik heb net naar 10 bedrijven in Sydney (en Manly) mn application letter en CV gestuurd... Ben benieuwd!!
Groetjes daar!!
xx -
11 Januari 2007 - 18:22
Prosurfer:
Oh en succes op school vandaag! Zet m op! -
21 Januari 2007 - 13:43
Glenn:
Leuke fotootjes Marije!
Ik kan niet wachten tot ik in juli zelf down under vertrek.
Greetz