Een special wattes?
Door: marije
Blijf op de hoogte en volg marije
27 December 2006 | Nederland, Haarle
in Amsterdam heb ik problemen gehad bij de check in. Er stond dat ik het vliegtuig niet mocht enteren. Toen hebben de grond stewardessen met Australie gebeld en nu heb ik een special G of zoiets :-S. Ik heb geen idee wat dat is........ En ook een vaag handgeschreven ticket. Ik geloof pas dat alles goed is als ik eenmaal achter de douane ben in Sydney....
Laatste dagen in NL waren best raar. Nog van veel mensen afscheid genomen. Zaterdagnacht mijn laatste frikadel speciaal gehad (met dank aan Vera en Marieke :-)). Vanochtend al vroeg met het vliegtuig naar Amsterdam. Papa, mama, Lenneke, JOanne, Jelmer, Jeffrey, Loes en Thijs waren er.
Iedereen bedankt voor alle leuke kaartjes, cadeautjes en telefoontjes. Ik heb nu nog 3 uur voordat ik op het vliegtuig naar sydney stap! 9 uur vliegen en dan ben ik er al! :-)
26 December 2006 - 22:48
Papa:
special G betekent special
"Guest" met hoofdletter! En speciale gasten sturen ze echt niet terug maar die krijgen een VIP behandeling in Sydney. Als ik hoor wie jouw daar allemaal komen ophalen op het vliegveld dan ben je daar weer van harte welkom en klopt die speciale behandeling voor een "special person" wel.
Veel geluk de komende jaren in je nieuwe land, liefs papa -
27 December 2006 - 04:56
Janet:
Ik kom net thuis uit mijn werk- Ik zie je wel in een paar UURTJES!!!! Maak je geen zorgen familie Verbeek, we zullen goed op haar passen :)
xxx
Janet -
27 December 2006 - 07:49
Willy:
Hoi Janet
Fijn om te weten dat jij er bent in Sydney, het is toch weer een nieuwe start en dan is het fijn als er mensen zijn die je willen helpen als het nodig mocht zijn.
27 December 2006 - 18:43
Marloes:
Hey Marije,
Zo te lezen is het allemaal nog gelukt met je paspoort en heb je op de geplande dag afscheid genomen van je familie en vrienden in Nederland. Heb gisteren nog wel aan je gedacht hoor!!!
Inmiddels zul je wel geland zijn in Australië! Hoop dat de reis verder allemaal goed verlopen is. Supergoed zeg dat je nog even snel een laatste frikadel hebt gegeten...haha die zul je de komende jaren nog heel hard gaan missen!!! Nou meis, bij deze wens ik je alles goeds toe in je nieuwe land en we houden contact he?!! Ben trouwens erg blij dat we elkaar nog even gezien hebben voor je vertrek! Super!!
Veel liefs Marloes uit het koude Nederland -
27 December 2006 - 22:26
Loes:
Goeie vlucht gehad? Is alles goed gegaan in Singapore?
Ben benieuwd!
xxx -
29 December 2006 - 11:03
Joanne:
enenenenen hoe is het daarrrr????leuk om iedereen weer te zien?
xxjoanne -
29 December 2006 - 12:38
Willemien Veerbeek:
Hallo Marije
We hebben de spannende verhalen over je vermiste paspoort gehoord met kerst bij je ouders.
Maar je bent het land uitgekomen lezen we nu. Hopenlijk is alles nu goed gekomen. We volgen je vanaf nu op internet.
groeten van wim en willemien en van remco en
miranda (daar zitten we op dit moment)
30 December 2006 - 13:12
Irma:
Hé meissie, hoop dat je goed bent aangekomen, enne je vader heeft gelijk hoor, speciale mensen krijgen en speciale behandeling! Hoop gauw weer van je te horen en heeeel veeeel succes.
Een muzikale groet van me. -
30 December 2006 - 22:34
Mama:
Inmiddels gehoord dat het op de vliegvelden niet zo soepeltjes ging i.v.m. je nieuwe paspoort en visum maar je bent toch het land binnen gekomen.
Morgen om 14,00 onze tijd begint bij jou al het nieuwe jaar.
Veel plezier op dat grote feest in Sydney.
Mama
31 December 2006 - 14:35
Mama:
Gelukkig Nieuwjaar Marije, ik hoop dat jaar zal brengen wat je er van verwacht.
Ik wens een goede gezondheid en dat alles goed zal gaan in deze nieuwe periode van je leven.
Liefs van Mama -
31 December 2006 - 14:46
Papa:
Hey Marije,
De beste wensen voor 2007 en veel geluk in je nieuwe vaderland. Hier duurt het nog ruim 8 uur voordat we nieuwjaar kunnen vieren. Jij zit nu vast ergens aan de borrel (maar zonder oliebollen !!)of kijkt naar het vuurwerk.
liefs papa -
31 December 2006 - 23:08
Mama:
Ook hier is het nieuwe jaar begonnen, iedereen een gelukkig nieuwjaar toegewenst.