Thailand.....
Door: marije
Blijf op de hoogte en volg marije
30 Maart 2006 | Thailand, Phuket
Ik vloog eerst naar Taiwan wat zo'n 10 uur vliegen is. Ging erg snel voorbij. Had een eigen tv scherm en kon kiezen uit zo'n 20 films om te kijken (heb er 3 gezien) heb trivia via de computer gespeeld met andere passagiers en er waren zo'n 50 cd's waar ik uit kon kiezen dus lekker muziek geluisterd.
In Taiwan heb ik een dag en nacht doorgebracht en dinsdagmiddag vloog ik verder naar Phuket een eiland in het zuiden van Thailand.
Ik zit in Phatong en het is er ZO toeristisch ik vind er niks aan. Het is vies, te veel dikke bruine geblondeerde duitsers en het stinkt. Het doet me denken aan Acapulco in Mexico. Maar toch blijf ik hier, want heb een vlucht geboekt voor zondag naar Bangkok.
Heb gister wel hele mooie tocht gedaan. ALs je eenmaal buiten Phatong bent is het SUPER SUPER mooi! Eerst olifant gereden (best eng... had het al wel eerder gedaan). Daarna met een long tail boot over zee gevaren. Maar je hebt niet het idee dat het zee is, want er zijn honderden / duizenden schitterende eilandjes waar je tussendoor vaart. Het is moeilijk te begrijpen dat ruim een jaar geleden de tsunami hier zoveel schade heeft veroorzaakt. We hebben 1 of ander James Bond eiland bekeken en toen een toch met kano's over zee gemaakt dwars door grotten en mangroves. Daarna een heerlijk Thaise lunch gehad, aapjes bekeken plus een tempel en nog een vlindertuin bezocht.
Het eten is zo lekker hier. MMMMMM. En ook m'n favoriet de coconut ijs. Vanochtend ben ik naar het strand geweest hier in Phaton, dat stelt weinig voor. Wel mooi hoor, en blauw en warm water maar je ligt in je ligstoel zowat op je buurmans schoot. Ik ga morgen en overmorgen zeker een tour maken naar verlaten eilandjes, dit mega toerisme is niks voor mij......
ZO, dat was het even. Ga nu lekker lunchen, wat shoppen, wat dingen regelen en dan maar weer naar het strand 8D. Tot gauw!
30 Maart 2006 - 07:11
Papa:
Fijn dat de reis zo goed is verlopen, veel plezier de komende weken en houdt ons op de hoogte groeten papa -
30 Maart 2006 - 08:58
Lenneke:
Jaja, fijn die dikke bruine geblondeerde duitsers. haha!
Gauw weg daar! Veel plezier nog daar en vanaf zondag ook veel plezier in Bangkok. Wat ga je daar doen?
Lenneke -
30 Maart 2006 - 15:37
Mama:
Fijn om weer iets van jou te horen,als je straks weer thuis bent zul je al dat lekkere buitenlandse eten wel missen zeker,je zult vast nog wel eens een lekkere maaltijd klaarmaken hier.
Veel plezier in Bangkok en tot gauw.
Groetjes mama -
30 Maart 2006 - 15:55
Janet:
Hey Marije! Ik kan echt nier geloven dat je Australie al heb verlaten
:( Maar ik zie je binnenkort wel weer wanneer ik weer in NL ben. Over 2 dagen ga ik Ireland verlaten en ga ik naar London toe! Ik heb het hier wel erg naar mijn zin in Ireland en dat zal vast wel ook zijn in Engeland! Veel plezier met je reisjes meid en tot een paar weekjes! x Janet -
31 Maart 2006 - 20:46
Gerard Marsch:
Hallo Marije
Hier een berichtje van mij. Wat goed van jou al dat reizen. Ik zag dat jij ook al olifant had gereden lekker hoog. Nog enkele weken en dan ben jij al weer in Nederland. Dan weer een poosje werken, en dan weer een nieuwe reis boeken naar Australie, Wat het eten betreft hoef jij je geen zorgen te maken,Herman kan als hij er zin in heeft ook wel goed koken, als het maar niet te moeilijk is. Nog een hele mooie tijd daar. Groeten van mij en Willemien. -
01 April 2006 - 20:54
Afke:
vind je het niet een beetje eng daar.
ik snap ook niet dat daar gelijk al weer toeristen waren .na een jaar zal alles er al weer een beetje opgeknapt zijn denk ik. veel plezier nog groetjes afke