Terug in Manly Beach - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Terug in Manly Beach - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Terug in Manly Beach

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

30 December 2005 | Australië, Sydney

Even een kort berichtje, wat ik de afgelopen week heb gedaan:

-wezen kayaken met dolfijnen in Byron Bay. Erg leuk, de dolfijnen zwommen echt onder onze kayak door. We zijn ook omgeslagen en moesten gered worden door de gids :-) WHOOPS

-we hebben een avond in het ziekenhuis in Byron Baydoorgebracht. We waren eten aan het koken, Loes wilde het lege soepblik weggooien in de prullenbak, maar het stuiterde van de rand af, recht op m'n kleine teen. ERG veel bloed, ik viel bijna flauw. Moesten naar het ziekenhuis, 3 hechtingen. Zijn er gister in Sydney weer uitgehaald.

- doordat ik die hechtingen had kon ik niet gaan bushkamperen. Dus die 3daagse trip moesten we cancelen. in plaats daarvan zijn we naar Surfers Paradise gegaan. Ook leuk.

- eesrte kerstday zaten we in de bus van 8 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds. We gingen van Byron naar Sydney. Het was trouwens toch zo'n 30 gr. C dus een kerstgevoel had ik niet.

- We zijn nu een week in Sydney. Paar x uitgeweest, wezen kayaken, de stad bezocht, beetje gewerkt.

-vandaag OUd en Nieuw vieren. Denk dat we de avond/nacht op het strand doorbrengen. Het is dik in de 30 graden nu.

- volgende week gaan Loes en ik samen met onze aussie friends Mel en Janet een week naar een vakantiehuis aan een meer. Lekker relaxen enzo.

- HEEEEEL fijn nieuw jaar iedereen! Bedankt voor alle kerstkaarten die ik heb ontvangen!

Foto's op: www.prosurfers.waarbenjij.nu

Tot gauw!

• 31 December 2005 - 06:21

Prosurfer:

Wat is australie toch vet he?? ik wil echt niet naar huis!!!!!!!!

• 31 December 2005 - 14:03

Mama:

Volgens de radio is het nu bij jou nieuwjaar,met vuurwerk in de vorm van een gigantisch groot hart, dit i.v.m. de rassenrellen.
    Marije ik wens je een heel mooi jaar toe, wie weet waar je volgend jaar oud en nieuw zult vieren.
    Groetjes en veel liefs van mama

• 31 December 2005 - 14:06

Joke:

Hallo Marije, 30 gr C met oud en nieuw!! Wij hebben net een paar hele koude dagen en sneeuw gehad. Peter en Emma zijn appelflappen en oliebollen aan het bakken. Het ruikt lekker. Wij wensen je een heel gelukkig 2006!!!

• 31 December 2005 - 14:28

Mama:

Mijn oliebollenbeslag staat te rijzen,straks lekker bakken,zal ik er een paar sturen?

• 31 December 2005 - 14:28

• 31 December 2005 - 14:32

Mama:

Mijn oliebollenbeslag staat te rijzen,straks lekker bakken.
    Zal ik er een paar sturen?
    Ik denk niet dat je ze mist.Als het 30 graden is smaken ze vast niet zo lekker.

• 31 December 2005 - 14:35

Mama:

Er ging iets mis,maar je weet het nu zeker wel he?

• 01 Januari 2006 - 12:01

Lenneke:

Ha Marije, Gelukkig nieuw jaar gewenst! Wij zijn in Zwolle wezen stappen met z'n allen, was erg gezellig! We hebben helaas de 20 miljoen van de oudejaarsloterij niet gewonnen :(.

• 02 Januari 2006 - 20:55

Afke:

gelukkig nieudoeiwjaar en kijk uit voor vliegende soepblikken