foto's
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg marije
30 November 2005 | Australië, Sydney
30 November 2005 - 03:05
Sophie NZ:
Jammer dat de surfplank weg is, ik wacht nog steeds op een spectaculaire surfbabe op de kiek! Groetjes vanuit nu ook lekker zonnig NZ, Sophie -
30 November 2005 - 05:48
Elise:
Hey marije! leuk die foto's, is het niet fijn om zo ver van huis te zijn!!terijl wij lekker op het strand liggen te bakken..zitten die arme mensen in NL kou te kleumen...ik heb het hier erg leuk, tis hier echt prachtig aan het strand..heerlijk tropisch ook! groetjes uit Currumbin -
30 November 2005 - 07:40
Marion:
Hey Marijtje!
Leuke foto's! Zie ik eindelijk eens met wie je o.a. je appartementje deelt! Het is daar vast superveel lekkerder dan hier! Het is op het moment gewoon kouder dan Chicago! En je weet wel hoe koud het daar kon zijn! Met mijn verjaardag lag er toen een superdik pak sneeuw!
We mailen!
xXx Marion -
01 December 2005 - 11:33
Loes:
heeeeeeeey!!
ik slaap de eerste nachten bij jou denk ik.. :) als we toch in manly uitgaan is dat net zo makkelijk! ga wel overdag chrissie ff opzoeken natuurlijk!
en dan vraag ik chrissie ook wel voorn luchtbed, is net zo makkelijk!
ik kan niet meer smsen, mn btg is op en ik koop geen nieuwe meer voordat k ga :) sorry!
tot over n week!!!!!
xxx -
01 December 2005 - 19:29
Inge:
Hoi hoi!
Nice pictures, waar blijft de rest? haha!
Inge -
04 Januari 2006 - 15:24
Gerard:
Het is me nu eindelijk gelukt om je site te bekijken.
Super dat je een huisje hebt en dat je ons mee laat genieten van alles wat er te zien en ook te doen is, als ik dit allemaal zo lees. -
01 Februari 2006 - 05:29
Willemien:
Hoi Marije. Gerard is net (1 feb. 5.00 uur)vertrokken richting Haarle.
Hij heeft superveel zin in alles.