Update - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu Update - Reisverslag uit Sydney, Australië van marije - WaarBenJij.nu

Update

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

28 Oktober 2005 | Australië, Sydney

Een korte update. Ik ben sinds 1 maand in Manly Beach, Sydney waar ik vorig jaar al 10 maanden heb gewoond. Het is echt super leuk om weer in Manly rond te lopen. De eerste week had ik de hele tijd een big smile op m'n gezich :D.

Ik woon in een huis met 7 Brazilianen (meiden en jongens) en een jongen uit Frankrijk. 5 min. lopen van het strand en 10 min. naar het centrum van Manly, echt super. Ik leer ook al Portugees.

Werk nu part time als nanny, tussen de 20 en 30 uur per week, wordt hopelijk iets meer binnenkort. Het gezin woont ook in Manly, ze zijn hier 2 maadnen geleden vanuit Italie (de moeder is Australisch en de vader Italian).

Het weer is erg lekker. Vorige week iets minder maar de andere 3 weken, zonnig en ong. 25 gr. Niks te klagen dus.

Over 5 of 6 weken komt Loes en dan gaan we een maand rondreizen!

Mijn adres is

56 Alexander Street
Manly beach 2095
Australia

Mijn mobiel nr. is 0415 340 232

Ik heb een surfboard gekocht (deel hem met een ander meisje uit m'n huis) en deze week al druk wezen surfen. Woensdagochtend zelfs al om 5.30 opgestaan want dan is de beste surf. Ja en toen ging het ook het best. Julien die woont bij mij in huis en hij is een goede surfer en hij gaf me wat tips en het ging gelijk een stuk beter. ZIt wel onder de blauwe plekken en allemaal wonden aan m'n handen maar ach dat moet je er voor over hebben.

Binnenkort meer!

• 28 Oktober 2005 - 07:55

Mama:

Ik krijg altijd een berichtje als je weer een stukje op je site hebt geplaatst, dus ik heb het al gelezen. Fijn dat je daar zo dicht bij het strand zit en dan ook nog een surfboard hebt, dan kun je zo vaak surfen als je wilt. Word je er al handiger in? Zijn daar hoge golven?
    Veel plezier op het strand en met je werk. Handig zeg dat je ook Portugees leert. Van het Italiaans zul je in je gezin ook wel wat opsteken
    Groetjes mama

• 05 November 2005 - 15:14

Lenneke:

Nou Marije, om toch even het sinterklaasgevoel met je te delen is er een zak pepernoten onderweg naar je!

• 05 November 2005 - 15:58

Afke:

leuk om surfen te leren en zeker met 25 graden je hebt het goed naar je zin he . VEEL PLEZIER VERDER

• 06 November 2005 - 22:19

Joanne:

oeeh klinkt weer leuk allemaal marije! Surfen moet je mij maar x leren!

• 16 November 2005 - 10:06

Loes: