Van alles wat..... - Reisverslag uit Hamilton, Nieuw Zeeland van marije - WaarBenJij.nu Van alles wat..... - Reisverslag uit Hamilton, Nieuw Zeeland van marije - WaarBenJij.nu

Van alles wat.....

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg marije

21 Juli 2005 | Nieuw Zeeland, Hamilton

Hier weer een teken van leven van mij! Ik zit inmiddels op de helft van m'n tijd in Nieuw Zeeland, wat gaat het toch snel!

Sinds vorige week ben ik geen au pair meer van twee kindjes, maar van drie! Op 12 juli is namelijk Jaromir geboren. Sinds zaterdag is hij thuis. Het is wel een schatje zeg. Vooral als hij heerlijk in mijn armen ligt te slapen. Ik had muisjes meegenomen vanuit Nederland en beschuit kun je krijgen in het Nederlandse schap in de supermarkt, dus we hebben al heerlijk beschuit met muisjes gegeten.

Ik ben weinig weggeweest de laatste tijd. Het weer werkte niet meer, ik voelde me niet zo lekker en natuurlijk heb ik veel gewerkt rond de geboorte van Jaromir. Maar hopelijk ga ik binnenkort weer weekenden en dagjes weg.

Ik ben een tijd geleden naar Rotorua geweest. Dit is een gebied rond een vulkaan met geysers, kokend modder en stank. Ik had geluk om een geyser te zien spuiten toen ik er vlakbij stond. Ik was vorig jaar ook al in Rotorua geweest, erg leuk om bepaalde dingen weer te zien.

Een paar weekenden geleden ben ik ook nog een dagje naar Mount Maunganui en Tauranga geweest. Dit zijn kustplaatsen met mooie surfstranden en schitterende uitzichten. Helaas waren er ongeveer twee maanden geleden erge overstromingen geweest en kon ik niet naar op Mount Maunganui. Maar ik ga er denk ik nog wel een keer naar toe.

Ik kan nog geen foto's op de website zetten omdat de andere computer nog niet op de laptop is aangesloten dus die houden jullie nog te goed.

• 21 Juli 2005 - 06:36

Papa:

Hoi Marije,
    Hopelijk wordt het wat beter weer zodat je wat vaker rond kunt. Anders denk je maar vast aan de zwoele stranden van de Fiji eilanden. En succes met het babysitten.
    groetjes papa

• 23 Juli 2005 - 14:00

Mama:

Hoi Marije
    Fijn dat de baby er is,toch weer leuk zo'n klein kindje hé.Fijn weekend en tot ziens op msn of waar dan ook.

• 26 Juli 2005 - 17:33

Joanne:

hej!
    ben benieuwd naar jaromir!foto?
    nou mijn kaartje uit renesse is onderweg hoor! nou nou heeeel veel plezier (oja vr. ga ik richting frankrijk)

• 27 Juli 2005 - 17:55

Inge:

Heee Marije!

Leuk hoor een baby erbij, maar wel druk of niet? Ik hoop dat het weer iets beter wordt, in Nederland is het op het moment ook niet geweldig dus dat scheelt, haha!
    Enne... sorry dat ik je laatst wakker heb ge-sms't!

• 04 Augustus 2005 - 11:04

Mel:

Hey meis, leuk om te lezen dat alles ok is! Hier is ook alles ok. Ik ga waarschijnlijk 3 september naar huis. Enne, vraagje, hoe heette die band waar jij in Chicago naar toe bent geweest waar ook NL bandleden bij zaten?
    Tot snel!!!

Kus, Mel

• 05 Augustus 2005 - 12:10

Judith:

hey marije, vond het toch weer es hoog tijd worden om even bij te lezen op je site. speciaal hoor dat je nu in een gezin zit waar een baby is geboren! En erg schattig lijkt me. Hier in nederland is alles ok, behalve het weer. Volgens mij hebben de weergoden besloten het in augustus vast herfst te laten worden ofzo! Maar Erwin Krol heeft beterschap beloofd voor volgende week, dussss......Verder nu even zomerstop voor t koor. Het laatste optreden in de kerk in Haarle was trouwens wel superleuk. Veel nummers gezongen en vooral de nieuwe. Fijne tijd nog!

• 10 Augustus 2005 - 18:39

Prosurfer:

OHHHH t lijkt hier wel winter!!!

• 17 Augustus 2005 - 17:34

Inge:

Heee Marije!

Waar blijven de berichten?

• 18 Augustus 2005 - 06:40

Marjet:

Hi Marije,

Ik heb ook zo'n site ;-)
    Maar zie je zaterdag, gaan we ff Mt Egmont van dichtbij zien :-)

Greetz marjet